mhr-cs Re: farsze do pierogów? 09.02.11, 09:34 pepsicola31 napisała: > jak robicie? to zalezy z czego, uwielbiam nadziewane mielonym, albo kapusta kiszona z boczkiem wedzonym, farszem rybnym,grzybkowym to moje ulubione, sosy odpowiednie do nadzienia jakie kto lubi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: farsze do pierogów? IP: *.adsl.alicedsl.de 09.02.11, 10:00 najczesciej w malakserze Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: farsze do pierogów? 09.02.11, 10:40 Siekam, podsmażam, mieszam w misce, doprawiam i już. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: farsze do pierogów? 09.02.11, 12:11 Widziałem takie coś: www.delikatesy-kasol.com.pl/kategorie,306.html czy to świętokadztwo takie cos użyc? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua48 Re: farsze do pierogów? IP: *.aster.pl 09.02.11, 16:17 Dzisiaj - ruskie, farsz robiłam ręcznie. Polane skwarkami z cebulką. A do robienia pierogów rozmaitych polecam świetną książkę - "Pogaduchy przy misce pierogów" - Zuzanny Śliwy, można się i uśmiać i sporo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: farsze do pierogów? 09.02.11, 19:01 Qubraku! Wstydź się! Za sam pomysł powinieneś zostać zbanowany i wysłany na karnego jeżyka. Do czego to doszło... :D Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: farsze do pierogów? 10.02.11, 11:28 dzioucha_z_lasu napisała: > Qubraku! Wstydź się! Za sam pomysł powinieneś zostać zbanowany i wysłany na karnego > jeżyka. Do czego to doszło... Oj, no przepraszam... ;-) czasem naprawde juz nic mi sie nie chce robić ... ale to na szczęście mija :-) skąd inąd w zimie nie dostane świezych grzybów a z suszonych to nie wiem czy "pójdzie" do risotta łazanek czy buritos tak jak do farszu do pierogów kapusty czy do zup; Odpowiedz Link Zgłoś