Dodaj do ulubionych

No to zrobili mi batonik:)

02.03.11, 22:25
Tylko prosze mnie nie oskarzac o megalomanie, sama sie nie prosilam o te andruty:)
Obserwuj wątek
    • ania_m66 ale osssochodzi? n/t 02.03.11, 22:29

• bagatella Re: ale osssochodzi? n/t 02.03.11, 22:47
        Aniu, gdybys dysponowala dostepem do polskiej TV to juz bys wiedziala o czym pisze:)
    • kk345 Re: No to zrobili mi batonik:) 02.03.11, 22:57
      Ja dysponuje, a nie wiem...
      • bagatella Re: No to zrobili mi batonik:) 02.03.11, 23:10
        To nie widziala osoba reklamy bagatelki?
        • rozyczko Re: a to bagatelka ;P 02.03.11, 23:41
          www.youtube.com/watch?v=55LCMm2oVtw
          • rozyczko Re: and the Oscar goes to... nt :P 02.03.11, 23:41
    • Gość: pasqda Re: No to zrobili mi batonik:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 00:15
      > Tylko prosze mnie nie oskarzac o megalomanie, sama sie nie prosilam o te andrut
      > y:)

Żeby to chociaż andruty były...
      A temu bliżej do sucharów - twarde i bez smaku. Ani to kruche ciastko, ani szarlotką nie smakuje. Nacięłam się kiedyś na to, długo przed tym zanim zaczęli reklamować. Herbatniki stokroć lepsze.

A poza tym pani reklamująca to ciastko, w wolnej chwili reklamuje środki przeciwbólowe - zęby ją rozbolały od chrupania? :)
      • linn_linn Re: No to zrobili mi batonik:) 03.03.11, 09:13
        Ja kupuje cos podobnego we Wloszech: pyszne. W supermarkecie staram sie nie isc w ich strone. Sa 2 wersje: jablko i cynamon, druga lesne owoce.
        Sa to crackersy z owocami. Bardzo udane, a ja rzadko chwale gotowce.
        www.saiwacompany.it/prodotti_vitasnella_fruit_melacannella.html
        www.saiwacompany.it/prodotti_vitasnella_fruit_fruttidibosco.html
        Tak sie zastanwiam, czy nie daloby se tego upiec w domu. Mamy tylu zdolnych "galernikow potrawowych" :)
      • bagatella Re: No to zrobili mi batonik:) 05.03.11, 17:35
        No, coz, ja jak na razie to tylko wizualnie odbieram ten przekaz reklamowy, ucieszyla mnie jednak mocno nazwa Bagatelki, jak ja:):):)
        A co do pani, no coz, non body perfect, ale dlaczego o tym napomnialas? ze o zebach?
        A kogo to interesuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka