bagatella 02.03.11, 22:25 Tylko prosze mnie nie oskarzac o megalomanie, sama sie nie prosilam o te andruty:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagatella Re: ale osssochodzi? n/t 02.03.11, 22:47 Aniu, gdybys dysponowala dostepem do polskiej TV to juz bys wiedziala o czym pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: No to zrobili mi batonik:) 02.03.11, 22:57 Ja dysponuje, a nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: No to zrobili mi batonik:) 02.03.11, 23:10 To nie widziala osoba reklamy bagatelki? Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: a to bagatelka ;P 02.03.11, 23:41 www.youtube.com/watch?v=55LCMm2oVtw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasqda Re: No to zrobili mi batonik:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 00:15 > Tylko prosze mnie nie oskarzac o megalomanie, sama sie nie prosilam o te andrut > y:) Żeby to chociaż andruty były... A temu bliżej do sucharów - twarde i bez smaku. Ani to kruche ciastko, ani szarlotką nie smakuje. Nacięłam się kiedyś na to, długo przed tym zanim zaczęli reklamować. Herbatniki stokroć lepsze. A poza tym pani reklamująca to ciastko, w wolnej chwili reklamuje środki przeciwbólowe - zęby ją rozbolały od chrupania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: No to zrobili mi batonik:) 03.03.11, 09:13 Ja kupuje cos podobnego we Wloszech: pyszne. W supermarkecie staram sie nie isc w ich strone. Sa 2 wersje: jablko i cynamon, druga lesne owoce. Sa to crackersy z owocami. Bardzo udane, a ja rzadko chwale gotowce. www.saiwacompany.it/prodotti_vitasnella_fruit_melacannella.html www.saiwacompany.it/prodotti_vitasnella_fruit_fruttidibosco.html Tak sie zastanwiam, czy nie daloby se tego upiec w domu. Mamy tylu zdolnych "galernikow potrawowych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: No to zrobili mi batonik:) 05.03.11, 17:35 No, coz, ja jak na razie to tylko wizualnie odbieram ten przekaz reklamowy, ucieszyla mnie jednak mocno nazwa Bagatelki, jak ja:):):) A co do pani, no coz, non body perfect, ale dlaczego o tym napomnialas? ze o zebach? A kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś