berka30 08.06.04, 09:34 tzn.kilka kg.i malutkie dziecko więc mało czasu.Co mogę zrobić z tych truskawek(nie kompot)-szybko i smacznie.Może jakieś ciasto?Ale przychodzi mi do głowy tylko placek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghe_72 Re: mam dużo truskawek... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.04, 12:02 Mus, krem, sałatkę owocową.. truskawki w karmelu (vide PAscal) Kruche ciasto z budyniem i z truskawkami glazurowane np dzememe morelowym M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: mam dużo truskawek... 08.06.04, 13:09 wiem, ze masz malo czasu, ale mnie sie nasuwaja tylko PIEROGI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piri Re: mam dużo truskawek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 13:56 Duzo truskawek zmiksowanych wraz z galaretka. Duzo truskawek zmiksowanych wraz z bita smietana i galaretka. duzo truskawek zmiksowanych z cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
berka30 Re: mam dużo truskawek... 08.06.04, 15:54 dzięki za propozycje, sięgnęłam do starszych wątków i spróbuję zrobić "ciasto dla grzecznych dziewczyek", pomyślałam też,że ubiję śmietanę,truskawki, dodam żelatynę i zobacze co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry manniac Re: mam dużo truskawek... IP: *.stacje.agora.pl 08.06.04, 16:18 Moze tutaj cos znajdziesz: kobieta.gazeta.pl/kuchnia/0,55643,2105280.html Odpowiedz Link Zgłoś