Gość: gość IP: *.intergeo.pl 27.01.12, 13:53 Szukam pomysłu na prosty i przede wszystkim nie mdły tort na pierwsze urodziny syna. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x tort dla jubilata czy dla gości? IP: *.unitymediagroup.de 27.01.12, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tort dla jubilata czy dla gości? IP: *.intergeo.pl 27.01.12, 15:29 Dla gości. Syn je już praktycznie wszystko to co "dorosłe" więc zawsze coś spróbuje. Ale na pewno bez alkoholu, bo rodzina nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: roczek synka:) IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 19:21 Zrobiłam wnuczkowi w kształcie motyla i był to tort śmietanowo-owocowy. Każda warstwa śmietany była obłożona owocami /mandarynkami z puszki/. Góra motylka ozdobiona była krążkami ananasa, plastrami kiwi, mandarynkami i dodatkowo kolorowymi cukierkami. Biszkopt nasączyłam sokiem z mandarynek. Tort był pyszny. Nie dawałam dużo cukru pudru do ubicia śmietany, dlatego nie był za słodki. Odpowiedz Link Zgłoś