wodnik74 16.06.04, 10:38 Hej mam ugotowaną czarną fasolę i chcę ją zmielić na pastę do kanapek. Co doać żeby była dobra? Ta pasta :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: czarna fasola 16.06.04, 13:07 i co... nie wiecie? to co ja teraz zrobie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czarna fasola 16.06.04, 13:13 Kombinuj:) Moze czosnek? Albo cos a la hummus zrób? M. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: czarna fasola 16.06.04, 13:14 Na tyle rozpaczy nie pozostanę obojętny. Miękką fasolę zmiksuj, dodając do pasty to co lubisz: czosnek (ja tam lubię) pieprz, papryka, drobno pokrojony szczypiorek, może kilka liści bazylii, sezam - jako pasta sezamowa, albo upróżony na suchej patelni, kilka kropel soku cytrynowego. Wybór masz ogromny, bo po co sięgniesz, będzie dobre. No i oliwa, do odpowiedniej konsystencji. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: czarna fasola 16.06.04, 13:17 podsmazona cebulke i ogorka kiszonego Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: czarna fasola 16.06.04, 13:27 Serecznie dziękuję! Nie wiedziałam jaki jest stopień dowolności :)) za to wiedziałam, że się na was nie zawiodę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czarna fasola 16.06.04, 13:28 Wodniku, ja tam uwazam,z e ekseprymety dają bardzo ciekawe efekty. BAw sie zatem, Dodawaj to co lubisz najbardziej.. no moze nutelli bym nie dodoawała:)) M. Odpowiedz Link Zgłoś