segovia 09.07.04, 11:11 Są mi bardzo potrzebne, ale: poszukuję czegoś ładnego, a nie zielonego kawałka plastiku z namalowanym jabłuszkiem - jeśli rozumiecie, o co mi chodzi... Doradźcie, gdzie można kupić jakieś fajne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 11:24 w wielu galeriach znajdziesz interesujące Cię podkładki. W Poznaniu są to np. sklepy Retro www.republika.pl/antique_deco/ad_tace.htm Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 11:46 dzięki, a może ktoś ma namiary na sklepy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 11:55 bez liku, zwłaszcza w centrum. Polecałem tu galerię orientalną na Mokotowskiej, przy Koszykowej ale jeszcze dalej, na Koszykowej w kierunku Rozdroża jest sklep z elegancją domową. To samo po drodze na pl. 3+ ale pochodź po Wilczej, starej Nowogrodzkiej jedyny kłopot z wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 12:02 Segovio, sprawdź w Duce (np. w Klifie) - tam kupiłam w prezencie ładne wyplatane podkładki (chyba z wikliny, barwione na rudy brąz, sztywne). Zajrzyj też do Red Onion na Burakowskiej, bo tam jest sporo ładnych domowych gadżetów. Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 12:57 jak coś wybiorę - to się pochwalę - co i gdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzinkas Re: podkładki pod talerze 09.07.04, 12:24 A moze haftowane??????? Sa przesliczne, oczywiscie dobrze wykonane i z dobrze wybranym motywem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Warto obejrzeć (table mats) IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 16:21 images.google.com/images?q=table+mats&hl=en&lr=lang_en|lang_pl|lang_ru&ie=UTF-8&start=0&sa=N Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Warto obejrzeć (table mats) 09.07.04, 18:13 Gość portalu: Pichciarz napisał(a): > images.google.com/images?q=table+mats&hl=en&lr=lang_en|lang_pl|lang_ru&ie=UTF-8&start=0&sa=N ta strona, ktora sie otworzyla raczej nie zacheca do zakupow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Warto obejrzeć (table mats) IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 19:46 Tam jest lilkanaście stron, każda po kilkaście linków, wiele linków prezentuje dalszy wybór. Wystarczy kliknąć "next" na samym dole i następnie poszczególne linki. O której stronie mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Koniecznie spróbuj tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:37 www.schaefer-boutique.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Koniecznie spróbuj TUTAJ IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 16:47 www.schaefer-boutique.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Koniecznie spróbuj tutaj 09.07.04, 17:25 Kiko, forum nie jest przeznaczone do umieszczania na nim darmowych reklam. Widzę, że próbujesz wszędzie - tutaj już po raz trzeci, na forum Wino również. Gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: podkładki pod talerze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.04, 18:25 grzebie sobie w necie: www.grupazachodnia.com.pl/pimpernel.htm hihhihihi: aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=26465654 onet.allegro.pl/showcat.php?id=9423m. Odpowiedz Link Zgłoś