Dodaj do ulubionych

Grill elektryczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:34
W TV reklamuja grill elektryczny za 190 zł co o nim myślicie
Mi sie podoba ale co innego reklama a co innego życie
a może jakiś inny typ grila, chodzi mnie o smażenie bez tłusczowe mięsa i ryb
Będe wdzięczny za rady
Pozdrawiam
jasio
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Grill elektryczny 20.09.04, 09:40
      Nie mam takiego grila, ale jadlam mięso na nim przyrządzone. Było OK. Mnie
      jednak brakowało specyficznego dla girla zapachu :) i smaczek też był deczko
      inny.
      Przyznam, że gdybym miała kupować, to chyba skusiłabym się na patelnię (taką
      karbowaną), a nie na gril elektryczny.
      • Gość: jasio Re: Grill elektryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:42
        dzięki ale na patelni smaży się w tłuszczu a tu bez i wytapiasz go
        jak też od razu smaży się z dwóch stron
        Pozdrawiam
        • lunatica na patelini grillowej smaży sie BEZ tłuszczu! 20.09.04, 09:49

• marghot Re: na patelini grillowej smaży sie BEZ tłuszczu! 20.09.04, 10:10
            No i podobnie jak na prawdziwym grilu nie piecze się od razu z dwóch stron.
            • lunatica ;-)) 20.09.04, 10:11

• Gość: Anna Patelnia grillowa IP: *.ilm.warszawa.sint.pl 20.09.04, 10:12
            Można smażyć z tłuszczem - próbowałam - ale też i beż tłuszczu - też próbowałam
            i mięso jest lepsze. Karkówka z tej patelni jest pyszna. Patelnię kupiłam w
            sklepie Duka w Galerii Mokotów - jest żeliwna, bardzo ciężka. Polecam. Anna
            • Gość: jasio Re: Patelnia grillowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:20
              Ale czy można smazyc na płycie elektrycznej jak ciężka i zeliwna??
              • lunatica można 20.09.04, 10:31

• Gość: mkhj Re: Patelnia grillowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:22
              Ale dlaczego taka patelnia kosztuje majatek, tego nie moge zrozumieć. Znam ja z
              dawnych czasów i marzy mi się zakup, ale ta cena..!
    • evutek Re: Grill elektryczny 20.09.04, 13:30
      Nie wiem o jakim grillu dokladnie piszesz ale mam chyba Kenwooda i jestem jego
      ogromna fanka. Fakt, grilluje na balkonie (ogrod zimowy) bo to jednak troche
      dymi. Miesko i warzywa z odrobina oliwy. Uwielbiam go bo mam miesko plus
      dodatki w 10 min. Pojemnosc ograniczona do 2-3 osob lub stopniowego wydawania
      porcji. Myje normalnie pod woda lub w zmywarce.
      • Gość: jasio Re: Grill elektryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:01

Dzieki Ja pisalem o grilu który pokazuje TV i reklamuje Klaudiusz ten od Big
        Brothera Cecha charakterystyczna zamyka sie i grzeje od góry i dołu
        • Gość: aga Re: Grill elektryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:17
          Jasio z Gąsek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka