Dodaj do ulubionych

Czy ktoś z Was był w akademii Schellera?

13.10.04, 19:33
i moze podzielić się wrażeniami? Ceny na ich stronie poszczególnych kursów
nie są jakieś super wielkie, ale nie wiem jak to jest prowadzone, ile uwagi
poswięca się uczestnikowi, jakie materiały dostaje "na wynos" (przepis, coś
jeszcze?)
Dajcie znać czy ktoś z Was korzystał z tych kursów.
Dzięki
Alana
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 20:59
      ja. Raz :)
      Mąz. Raz.

Mąz miał za jecia z Pascalem i bardzo sobie chwalił.
      Ja z panem... hmmm.. nie pamiętam.
      Wrazenia jak najbardziej pozytywne.. chociaz spodziewalam saei nieco wiecej
      zaangazowania ze stroy prowadzącego.

A jak to wygląda?
      Gotujesz jedno danie
      zjadadz:)
      gotujesz druge
      zjadasz:)
      itp

Jak nie dasz rady zjesc na miejscu mozesz zabrac do domu.

U mnie mają plusa. Chętnie wrócę..
      • alanadab Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? 14.10.04, 11:22
        na jakim kursie byłaś, a na jakim mąż?
        byliście "sami", czy było to wyjście firmowe?
        ile kosztował kurs?
        czy potrafiłabyś zrobić te dania sama w domu? Jak z dostępnością składników?
        Czy dostałaś jakieś "materiały" do domu, czy musiałaś wszystko zapisywać?
        nie za dużo pytań :0)? jak masz czas odpodz proszę
        • Gość: młodo Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? IP: 217.11.136.* 14.10.04, 11:40
          hej, ja bylam ostatnio na kuchni srodziemnomorskiej, zajecia prowadzil radek,
          menu i przepisy dostaje sie wydrukowane. bardzo mi sie podobalo, polecam
        • Gość: marghe_72 Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 14:56
          Do tej pory nie wiem na czym był mąż..:)) Mam miec nie spodziankę..
          Ja byłam na tajskiej.. ceny nie znam, bo kurs dostałam w prezencie.
          Wszystkie składniki są dostępone u nas 0 - od sosu sojowego, po sos ostrygowy
          wszystko mozna kupic w sklepach z orientalną zywnoscią
          Mąz był na imprezie firmowej.. był tłum, tłum zadowolonych i dobrze sie
          bawiących osówb.
          Nas było szescioro i też swietnie sie bawilismy
          Polecam

Poszperaj sobie :
          www.schelleracademy.com.pl/
    • Gość: syrop Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:50
      jest bardzo fajnie,super atmosfera, potem mozesz przyjsc i pozyczac kulinarne
      ksiazki w bibliotece kurta, tylko Pascal juz od dawna nie wykłada, ale zajęcia
      są fajne i wielu tricków mozesz się nauczyc, jak kroic, jak obierac, fajna
      atmosfera;-)
      • giezik >> syrop 15.10.04, 07:32
        Zastanawialem sie czy to zrobic, i jednak tak, post Twoj sporo wyjasnia w kontekscie wczesniejszych dziwnych "atakow" na rozne osoby, chocby w kontekscie watkow o Pascalu.
        Nie chce ciagnac tego watku, w stylu pretensji i tp. Chce Ci tylko uswiadomic, ze czasem stosowane metody moga obrucic sie przeciw Tobie.
        Mimo wszystko zapraszam na wirtualną kawe :) (zeby nie pozostawiac urazy)
        • alanadab Re: >> syrop 15.10.04, 10:28
          Ja Cię niestety gieziku nie rozumiem... jakie ataki? jaki syrop? jakie metody?
          a do kogo był Twój post? qrczee nic nie kumam
    • Gość: kuleczka Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? IP: *.net.flashnet.pl 14.10.04, 12:58
      ja byłam na kuchni meksykańskiej, wygrałam kurs w co jest grane, nic nie
      płaciłam:). Prowadził Kurt Scheller, było rewelacyjnie, super atmosfera, wino w
      dowolnej ilości, tak na rozluźnienie, a potem do posiłków, dostaliśmy jedynie
      przepisy na wynos, reszta wyszła w brzuchach, trwało od 18-tej do 22.30 i az
      żal było sie rozstawać, zrobiliśmy sobie wspólne zdjęcia i pomimo że
      widzieliśmy sie wszyscy po raz pierwszy, czuło się, że wspólne przygotowanie
      posiłku, a potem konsumpcja przy lampce wina baaaaardzo integruje ludzi.
      Radzę wziąć aparat foto i zamówić szofera (własne auto wykluczone!)no i bawić
      się dobrze.
      bardzo polecam.
      • alanadab Re: Czy ktoś z Was był w akademii Schellera? 15.10.04, 10:27
        wielkie wielkie dzięki
        już mnie zachęciliście :0)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka