Gość: Andzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:00 ja kawałek sernika i kilka winogron Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cynamoon Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:11 3 malutkie (wielkosci sliwki) slodkie brzoskwinie zwykle jednak unikam jedzenia o tej porze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 81.210.125.* 16.10.04, 00:16 1/3 ciasta drożdżowego ze śliwkami, 3 ciasteczka owsiane (Cynamoon!), kanapkę z łososiem na chlebie cebulowym własnej produkcji + 3 duże kubki herbaty Rooibos. (Ale czuję się usprawiedliwiona, bo karmię piersią i ważę 50 kg:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka noale 16.10.04, 00:17 czemu wy właściwie odpowiadacie, skoro pytanie skierowane jest do facetów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: noale IP: 81.210.125.* 16.10.04, 00:20 A buszuje tu teraz jakiś oprócz Giezika? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: noale 16.10.04, 00:22 a skund ja mam wiedzieć? to i tak nieistotne, koleżanka sie dopytuje, co jakiś on zjadł przed chwilą, a wy ją z uporem zbędną informacją zalewacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: noale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:27 noale ja sama odpowiedziałam, że sernik i winogronka, a siebie nie uważam za "onego" ;) a poza tym zjadłeś mogło się odnosić do twojego żołądka np :P Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: noale 16.10.04, 00:36 noale ja sama odpowiedziałam, że sernik i winogronka, a siebie nie uważam za "onego" ;) a to nam trudno zgadywać na tej podstawie twe preferencje pciowe:) > a poza tym zjadłeś mogło się odnosić do twojego żołądka np :P nicpodobnego, mój żołądek nie umie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinnie Troszke duzo :P IP: *.daminet.pl 16.10.04, 16:07 Obiad: ryz z smietaną, jablkiem i cynamonem A potem dorzuciłam budyń waniliowy z irish kremem i do tego wafle domowej roboty z masą jajeczno-rumową :] Kawka na mleczku z bitą śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 10:21 O rany, To Ty kruszyna jesteś! Jak będę "zachodzić", to poproszę o porady. Nie przeraża mnie ani przebieg ciąży, ani poród, ani wychowanie dzieciątka, Przeraża mnie tylko, że mogę przytyć 30 kg i nigdy tego nie stracić. A apetyt mam nieposkromiony i bez dziecka w brzuchu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:17 W ciągu godziny? Tylko płyny, a konkretnie Mazoladę ;) Ale o 21.00 były warzywka z blachy z tzatzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:32 Zaraz będę. Noga kurczaka uduszona w sosie jogurtowo-curry'owym z duszonymi pomidorami, kus kus z red lentils, szpinak z zielonym groszkiem i eggplant. Diet Pepsi z czerwonym winem. Lody kokosowe z czekoladowymi łezkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:34 O dżizus, Ty to masz trawienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 16.10.04, 00:46 W ciągu ostatniej godziny to nic, tylko piwo grzane piję. A przedtem, wstyd przyznać, hot doga na stacji benzynowej. Byłam na promocji bardzo "artystycznych" książek wydawnictwa chłopaka koleżanki i żołądek przyrósł mi do krzyża. Obcowanie z kulturą wysoką bywa męczące. Ps. Nawet podali coś do żarcia - każdy dostał pudełeczko z ciastkiem a la tiramisu i korniszonem. Coś to miało symbolizować, ale nie wiem co. Do tego było czerwone wytrawne wino stołowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolierka Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:10 ja jadłam kurczaka z ziemniaczkami i gotowaną marchewką :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 15:44 Kawałek ciasta i jogurt. Nawiasem mówiąc ciasto rewelacja, po 10 łyżek mąki, cukru i oleju, 4 jajka, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli. Wymieszać łyżką, zalać jakieś owoce w brytfance (ja dałam jabłka i trochę cynamonu) i piec w 180 stopniach przez ok 40 min. Tak jest w przepisie, ja piekłam trochę dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.04, 17:13 maślany rogalik i dwa kęsy makowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:16 od rana dopiero pierwsza kawa (syndrom "dnia nastepnego") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 64.213.237.* 16.10.04, 17:29 Ja tez wlasnie skonczylam sniadania-omlet z pomodorami, cebulka i papryka-do tego herbata.Milego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biljana Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 18:01 ja wlasnie niedawno skonczylam jesc obiad;)) a jadlam kurczaka w szparagach z makaronem i salatke z pieczonych pomidorow. a trraz pije sobie kieliszek marsali a w piecu pieka sie ciastka z poziomkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 81.210.125.* 16.10.04, 18:06 u mnie dziś żurek na własnoręcznie przyrządzonym zakwasie, babka ziemniaczana, ciasto ze śliwkami (z wczoraj) i kubek herbaty imbirowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassie Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 20:16 Pierogi z mięsem plus barszcz czerwony. Mmmmm... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu jessu, półtora kilo pycha węgierek, n/txt IP: *.miechow.com / *.miechow.com 16.10.04, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 16.10.04, 20:24 Zaraz bedziemy jesc podsmazone pierogi ruskie (ktore moglam zrobic przywozac z Warszawy bialy twarog), ja z czerwonym barszczem z proszku (ditto, przywiozlam z Wwy), maz z czerwonym winem. Potem sery i owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 20:33 Bardzo niedietetycznie-kawalek spoznionego tortu urodzinowego i kieliszek Merlota:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 20:39 Chlebek pita z tzatzikami. Czerwoną paprykę nadziewaną fetą. Wszystko własnoręczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlo Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:15 dużo tego było.. kilka czekoladek z nadzieniem toffi, dwa kawałki szarlotki, kawałek ciasta oscypka (takiego serowego mmm pycha..) salatka jarzynowa, szyneczka, chlebuś.. mm pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna_jl Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.kaptech.net 17.10.04, 18:49 figi z drzewa i troche winogron, kupionych dzis na targu, podczas przyjemnego spaceru wzdluz morza(17°, slonce!). P.S.zazdroszcze tym, ktorzy delektowali sie sernikiem i makowcem!...u mnie ciagle ten problem z makiem i bialym serem. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 17.10.04, 23:26 Gość portalu: krystyna_jl napisał(a): > figi z drzewa i troche winogron, kupionych dzis na targu, podczas przyjemnego > spaceru wzdluz morza(17°, slonce!). > P.S.zazdroszcze tym, ktorzy delektowali sie sernikiem i makowcem!...u mnie > ciagle ten problem z makiem i bialym serem. a ja ci zazdroszczę tych 17 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 17.10.04, 19:48 Ja to chyba dzisija przesadzilam (od jutra nic nie jem :-))): pochlonelam solidna porcje flaków, a zaraz potem przegryzlam 5 placuszkami z jablkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.10.04, 20:37 Dzis na kolacje steak i gnocci, plus sery i tarte z jablkiem. Tarte wlasnie upieklam, jeszcze ciepla, polewam lyzeczka calvados, pieknie pachnie i pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.10.04, 10:38 Tzw."nozki na zimno", czyli galarete wieprzowa z cebulka i octem Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 18.10.04, 17:23 U mnie 8:21 rano, ale jestem na nogach od switu/sasiadka musiala poleciec na pogrzeb do NY i rano zajmowalam sie jej dwojka dzieci.../, w tej chwili przy drugiej kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pół puszki red.. 18.10.04, 17:30 bulla. Bleee Skrzydeł brak :( moze choc jedno z tej połówki by sie rozwineło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 18:33 pół jabłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:06 dwa kawałeczki pysznego makowca Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 18.10.04, 19:10 Wlasnie spozywam kurczaka smazonego, duszonego z cytryna po chinsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.D Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:36 Duży jogurt truskawkowy Jogobella + świeżutka bułeczka - proste i genialne Odpowiedz Link Zgłoś