Dodaj do ulubionych

co jadłeś w ciągu ostatniej godziny?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:00
ja kawałek sernika i kilka winogron
Obserwuj wątek
    • Gość: Cynamoon Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:11
      3 malutkie (wielkosci sliwki) slodkie brzoskwinie

zwykle jednak unikam jedzenia o tej porze ;-)
      • Gość: Liska Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 81.210.125.* 16.10.04, 00:16
        1/3 ciasta drożdżowego ze śliwkami, 3 ciasteczka owsiane (Cynamoon!), kanapkę z
        łososiem na chlebie cebulowym własnej produkcji + 3 duże kubki herbaty Rooibos.
        (Ale czuję się usprawiedliwiona, bo karmię piersią i ważę 50 kg:-))
        • jottka noale 16.10.04, 00:17
          czemu wy właściwie odpowiadacie, skoro pytanie skierowane jest do facetów?:)
          • Gość: Liska Re: noale IP: 81.210.125.* 16.10.04, 00:20
            A buszuje tu teraz jakiś oprócz Giezika?
            • jottka Re: noale 16.10.04, 00:22
              a skund ja mam wiedzieć? to i tak nieistotne, koleżanka sie dopytuje, co jakiś
              on zjadł przed chwilą, a wy ją z uporem zbędną informacją zalewacie:)
              • Gość: Andzia Re: noale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:27
                noale ja sama odpowiedziałam, że sernik i winogronka, a siebie nie uważam
                za "onego" ;) a poza tym zjadłeś mogło się odnosić do twojego żołądka np :P
                • jottka Re: noale 16.10.04, 00:36
                  noale ja sama odpowiedziałam, że sernik i winogronka, a siebie nie uważam
                  za "onego" ;)

a to nam trudno zgadywać na tej podstawie twe preferencje pciowe:)

> a poza tym zjadłeś mogło się odnosić do twojego żołądka np :P

nicpodobnego, mój żołądek nie umie pisać
                  • Gość: goscinnie Troszke duzo :P IP: *.daminet.pl 16.10.04, 16:07
                    Obiad:
                    ryz z smietaną, jablkiem i cynamonem
                    A potem dorzuciłam budyń waniliowy z irish kremem i do tego wafle domowej
                    roboty z masą jajeczno-rumową :]
                    Kawka na mleczku z bitą śmietaną.
        • Gość: landsbergk Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 10:21
          O rany,

To Ty kruszyna jesteś!
          Jak będę "zachodzić", to poproszę o porady.
          Nie przeraża mnie ani przebieg ciąży, ani poród, ani wychowanie dzieciątka,
          Przeraża mnie tylko, że mogę przytyć 30 kg i nigdy tego nie stracić. A apetyt
          mam nieposkromiony i bez dziecka w brzuchu :)))
    • i.nes Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:17
      W ciągu godziny? Tylko płyny, a konkretnie Mazoladę ;)
      Ale o 21.00 były warzywka z blachy z tzatzikami.
    • ampolion Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:32
      Zaraz będę.
      Noga kurczaka uduszona w sosie jogurtowo-curry'owym z duszonymi pomidorami, kus
      kus z red lentils, szpinak z zielonym groszkiem i eggplant. Diet Pepsi z
      czerwonym winem. Lody kokosowe z czekoladowymi łezkami.
      • lis_ka Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 00:34
        O dżizus, Ty to masz trawienie:)
    • Gość: Nobullshit Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 16.10.04, 00:46
      W ciągu ostatniej godziny to nic, tylko piwo grzane piję.
      A przedtem, wstyd przyznać, hot doga na stacji benzynowej. Byłam
      na promocji bardzo "artystycznych" książek wydawnictwa chłopaka
      koleżanki i żołądek przyrósł mi do krzyża. Obcowanie z kulturą wysoką
      bywa męczące.

Ps. Nawet podali coś do żarcia - każdy dostał pudełeczko z ciastkiem
      a la tiramisu i korniszonem. Coś to miało symbolizować, ale nie wiem co.
      Do tego było czerwone wytrawne wino stołowe.
      • Gość: Kolierka Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:10
        ja jadłam kurczaka z ziemniaczkami i gotowaną marchewką :P
    • roseanne Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 15:14
      jeszcze nic
      • iwu Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 15:44
        Kawałek ciasta i jogurt.
        Nawiasem mówiąc ciasto rewelacja, po 10 łyżek mąki, cukru i oleju, 4 jajka, 1
        łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli. Wymieszać łyżką, zalać jakieś
        owoce w brytfance (ja dałam jabłka i trochę cynamonu) i piec w 180 stopniach
        przez ok 40 min. Tak jest w przepisie, ja piekłam trochę dłużej.
        • Gość: tekisk Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.04, 17:13
          maślany rogalik i dwa kęsy makowca
          • Gość: giezik Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:16
            od rana dopiero pierwsza kawa (syndrom "dnia nastepnego")
            • Gość: Hanna Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 64.213.237.* 16.10.04, 17:29
              Ja tez wlasnie skonczylam sniadania-omlet z pomodorami, cebulka i papryka-do
              tego herbata.Milego dnia..
    • Gość: biljana Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 18:01
      ja wlasnie niedawno skonczylam jesc obiad;)) a jadlam kurczaka w szparagach z
      makaronem i salatke z pieczonych pomidorow. a trraz pije sobie kieliszek
      marsali a w piecu pieka sie ciastka z poziomkami;)
      • Gość: Liska Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 81.210.125.* 16.10.04, 18:06
        u mnie dziś żurek na własnoręcznie przyrządzonym zakwasie, babka ziemniaczana,
        ciasto ze śliwkami (z wczoraj) i kubek herbaty imbirowej.
        • Gość: Cassie Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 20:16
          Pierogi z mięsem plus barszcz czerwony. Mmmmm... :)))
    • Gość: Lilu jessu, półtora kilo pycha węgierek, n/txt IP: *.miechow.com / *.miechow.com 16.10.04, 20:20
    • Gość: ela.tu-i-tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 16.10.04, 20:24
      Zaraz bedziemy jesc podsmazone pierogi ruskie (ktore moglam zrobic przywozac z
      Warszawy bialy twarog), ja z czerwonym barszczem z proszku (ditto, przywiozlam
      z Wwy), maz z czerwonym winem. Potem sery i owoce.
    • fettinia Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 20:33
      Bardzo niedietetycznie-kawalek spoznionego tortu urodzinowego i kieliszek
      Merlota:))))))
    • i.nes Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 16.10.04, 20:39
      Chlebek pita z tzatzikami. Czerwoną paprykę nadziewaną fetą.
      Wszystko własnoręczne :)
      • Gość: Karlo Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:15
        dużo tego było..
        kilka czekoladek z nadzieniem toffi, dwa kawałki szarlotki, kawałek ciasta
        oscypka (takiego serowego mmm pycha..) salatka jarzynowa, szyneczka, chlebuś..
        mm pychota
    • Gość: krystyna_jl Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.kaptech.net 17.10.04, 18:49
      figi z drzewa i troche winogron, kupionych dzis na targu, podczas przyjemnego
      spaceru wzdluz morza(17°, slonce!).
      P.S.zazdroszcze tym, ktorzy delektowali sie sernikiem i makowcem!...u mnie
      ciagle ten problem z makiem i bialym serem.
      • taka_tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 17.10.04, 23:26
        Gość portalu: krystyna_jl napisał(a):

> figi z drzewa i troche winogron, kupionych dzis na targu, podczas przyjemnego
        > spaceru wzdluz morza(17°, slonce!).
        > P.S.zazdroszcze tym, ktorzy delektowali sie sernikiem i makowcem!...u mnie
        > ciagle ten problem z makiem i bialym serem.

a ja ci zazdroszczę tych 17 stopni...
    • mantha Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 17.10.04, 19:48
      Ja to chyba dzisija przesadzilam (od jutra nic nie jem :-))): pochlonelam
      solidna porcje flaków, a zaraz potem przegryzlam 5 placuszkami z jablkiem.
    • Gość: ela.tu-i-tam Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 17.10.04, 20:37
      Dzis na kolacje steak i gnocci, plus sery i tarte z jablkiem. Tarte wlasnie
      upieklam, jeszcze ciepla, polewam lyzeczka calvados, pieknie pachnie i pycha.
    • Gość: Alicja Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.10.04, 10:38
      Tzw."nozki na zimno", czyli galarete wieprzowa z cebulka i octem
    • cat-lover Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 18.10.04, 17:23
      U mnie 8:21 rano, ale jestem na nogach od switu/sasiadka musiala poleciec na
      pogrzeb do NY i rano zajmowalam sie jej dwojka dzieci.../, w tej chwili przy
      drugiej kawie.
    • marghe_72 Re: Pół puszki red.. 18.10.04, 17:30
      bulla. Bleee
      Skrzydeł brak :( moze choc jedno z tej połówki by sie rozwineło..
    • dr-divlo Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 18.10.04, 17:31
      winko :D
      • Gość: Ula Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 18:33
        pół jabłka
        • Gość: Anna Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:06
          dwa kawałeczki pysznego makowca
        • thiessa Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? 18.10.04, 19:10
          Wlasnie spozywam kurczaka smazonego, duszonego z cytryna po chinsku.
          • Gość: O.D Re: co jadłeś w ciągu ostatniej godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:36
            Duży jogurt truskawkowy Jogobella + świeżutka bułeczka - proste i genialne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka