siostraheli 19.10.04, 13:17 dziala wam forum? nie umiem otworzyc zadnego postu, wyskakuje mi, ze wiadomosc zostala skasowana. Ukarali mnie, ze wyborczej dzis nie kupilam czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:18 chyba to jednak kara boska, może leć do kiosku? ew. zobacz, czy komp ci sie nie zaraził jakim świństwem Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:19 Moze od kota mi sie zarazil. Na razie kot sie czyms zarazil i ma zacme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: nic nie dziala IP: 192.39.188.* 19.10.04, 13:22 Przez chwilę mi też nie działało, ale teraz już jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:22 zaraz, co ty mówisz? na serio??? zaćmą sie nie zaraża, choroba głównie z wiekiem związana:( mój pies na to chorował, ale już miał z 11 lat, wczesnie wykrytą można spowalniać Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:23 żadne zarażenie, tak się czasem dzieje. trzeba klikać parę razy i czasem zaskoczy.jak mi pierwszy raz tak sie zrobiło, to miałam przez chwikę obawę, ze jottka napisała grubsze świństwo i jej posta skasowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:25 Co, na kota trzeba kliknac, zeby wyzdrowial? Forum juz dziala. A kot ma dopiero 4 lata, musze pilnie do weterynarza, bo mu oczy bielmem zarastaja w szybkim tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:27 operacji raczej sie u zwierząt nie robi, są kropelki, co spowalniają rozwój choroby, ale to młody kociak:( to leć szybko do weta, bo w tej chorobie czas sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: nic nie dziala IP: *.bb.online.no 19.10.04, 14:15 Co to Sztrici ma bielmo? Jejku, Heidi Drakula na niego rzucila urok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: nic nie dziala IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 19.10.04, 13:32 Niestety, do zakraplania oczu kotu są potrzebne trzy silne osoby, najlepiej ubrane w kombinezony z azbestu. Mój ma zaćmę w związku z cukrzycą, na szczęscie rozwija się bardzo powoli 5 lat - i skubaniec widzi więcej, niż bym czasem chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: nic nie dziala 19.10.04, 14:23 nienie, na formuma trzeba, a post się z dziwnym opuźnieniem pojawił:( zaćma to jak oko mętnieje, trzeba kota przebadać, bo to moze być skutek cukrzycy, teoretycznie gdzieś w polsce robią zabiegi laserowe, ale słyszałam tylko o psach. mój hermann miał przedwczesna zaćmę starczą - poprzedni właściciel go do tego doprowadził,no i było to stadium nie rokujące nadziei na wyleczenie:( znaczy pies oślepł. bielmo to co innego, może być wywopłane wirusem. kotka śmietnikowa princessa tak miała - jedno oko straciła, drugie wyleczone antybiotykiem zostało. Odpowiedz Link Zgłoś