Dodaj do ulubionych

nic nie dziala

19.10.04, 13:17
dziala wam forum? nie umiem otworzyc zadnego postu, wyskakuje mi, ze
wiadomosc zostala skasowana. Ukarali mnie, ze wyborczej dzis nie kupilam czy
co?
Obserwuj wątek
    • jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:18
      chyba to jednak kara boska, może leć do kiosku? ew. zobacz, czy komp ci sie nie
      zaraził jakim świństwem
      • siostraheli Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:19
        Moze od kota mi sie zarazil. Na razie kot sie czyms zarazil i ma zacme.
        • Gość: Renata Re: nic nie dziala IP: 192.39.188.* 19.10.04, 13:22
          Przez chwilę mi też nie działało, ale teraz już jest dobrze.
        • jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:22
          zaraz, co ty mówisz? na serio??? zaćmą sie nie zaraża, choroba głównie z
          wiekiem związana:( mój pies na to chorował, ale już miał z 11 lat, wczesnie
          wykrytą można spowalniać
        • emka_1 Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:23
          żadne zarażenie, tak się czasem dzieje. trzeba klikać parę razy i czasem
          zaskoczy.jak mi pierwszy raz tak sie zrobiło, to miałam przez chwikę obawę, ze
          jottka napisała grubsze świństwo i jej posta skasowali :)
          • siostraheli Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:25
            Co, na kota trzeba kliknac, zeby wyzdrowial? Forum juz dziala. A kot ma dopiero
            4 lata, musze pilnie do weterynarza, bo mu oczy bielmem zarastaja w szybkim
            tempie.
            • jottka Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:27
              operacji raczej sie u zwierząt nie robi, są kropelki, co spowalniają rozwój
              choroby, ale to młody kociak:( to leć szybko do weta, bo w tej chorobie czas
              sie liczy
              • siostraheli Re: nic nie dziala 19.10.04, 13:30
                dzieki za wsparcie.
                • Gość: Hela Re: nic nie dziala IP: *.bb.online.no 19.10.04, 14:15
                  Co to Sztrici ma bielmo?
                  Jejku, Heidi Drakula na niego rzucila urok!
              • Gość: Nobullshit Re: nic nie dziala IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 19.10.04, 13:32
                Niestety, do zakraplania oczu kotu są potrzebne trzy silne osoby,
                najlepiej ubrane w kombinezony z azbestu. Mój ma zaćmę w związku z cukrzycą,
                na szczęscie rozwija się bardzo powoli 5 lat - i skubaniec widzi więcej,
                niż bym czasem chciała.
            • emka_1 Re: nic nie dziala 19.10.04, 14:23
              nienie, na formuma trzeba, a post się z dziwnym opuźnieniem pojawił:(
              zaćma to jak oko mętnieje, trzeba kota przebadać, bo to moze być skutek cukrzycy,
              teoretycznie gdzieś w polsce robią zabiegi laserowe, ale słyszałam tylko o psach.
              mój hermann miał przedwczesna zaćmę starczą - poprzedni właściciel go do tego
              doprowadził,no i było to stadium nie rokujące nadziei na wyleczenie:( znaczy
              pies oślepł. bielmo to co innego, może być wywopłane wirusem. kotka śmietnikowa
              princessa tak miała - jedno oko straciła, drugie wyleczone antybiotykiem zostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka