Gość: kasica IP: *.pwn.com.pl 08.11.04, 11:29 czytalam o foremkach silikonowych w watku o mufinach. jak to wyglada? jak sie zachowuje? warto kupowac? lepsze od teflonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: formy silikonowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:44 warto - nic sie nie "odksztalca", ciasto, mufinki czy inne specjlay wychodza swietne! Poza tym formy silikonowe sa nie tylko do pieczenia, ale i do chlodzenia - czyli wszelkie chlodne desery wyjda z tego fantatyczne! Sama zaopatrzylam sie w 3 formy o roznych ksztaltach i wielkosciach. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: formy silikonowe? 08.11.04, 11:47 w carrefour (przynajmniej tym w wawa-targówek) pojawiły się silikonowe formy tescoma - keksówka, do tarty i w kształcie misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa_76 Re: formy silikonowe? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.11.04, 11:50 Ja mam silikonowa do mufinek i jestem bardzo zadowolona, jedyna wada to taka że jest mała i musze je piec na dwa razy. Ale ogólnie rzecz biorac to bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZADOKA Re: formy silikonowe? IP: 212.160.172.* 08.11.04, 12:59 w watku o mufinach podawalm adres do strony polskiej fabryki wyrobow gumowych, mam od nich foremke do ciastek (maja dosc szeroka oferte w przyzwoitych cenach, na maila odesla cennik (uwaga podany w netto)) Ja jestem bardzo zadowolona i moje kolezanki , ktore rowniez namowilam do kupna rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: formy silikonowe? 08.11.04, 15:32 Są elastyczne, jak guma. Tupperware ma takie: order.tupperware.com/pls/htprod_www/tup_show_item.show_item_detail?fv_item_number=P10047910000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: formy silikonowe? IP: *.pwn.com.pl 09.11.04, 10:26 a czy mozna je myc w zmywarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leizam Re: formy silikonowe? IP: *.weishaupt.pl / 213.17.227.* 09.11.04, 11:44 oczywiscie, ja moje myje w zmywarce. Ale tak naprawde to glowna ich zaleta jest to, ze nic do nich nie przywiera, wiec te po pieczeniu ciasta wystarczy tylko przetrzec. Odpowiedz Link Zgłoś