michaelandro 24.11.04, 18:18 Czy wiecie gdzie można kupić te przepyszne czekoladki w Warszawie? Ja jem tylko je, ale do świąt nie będę miał okazji żeby kupić. Nie wytrzymam tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:38 Sa w wielu miejscach.W sklepach Mini Europa,Piotr i Pawel,ale najtansze (w cenie okolo 6 zl)sa w malym sklepiku spozywczym w podziemiach Dworca Centralnego w tym glownym pasazu naprzeciw peronu 4 po lewej stronie zaraz przed tym zamknietym wyjsciem na budowe Zlotych Tarasow.Maja jeszcze inne slodycze z Niemiec,a naprzeciwko jest kiosk ktory tez oferuje slodycze z Niemiec,ale akurat Ritter Sportow nie maja.Pozatym jest jeszcze sklepik pod rondem Dmowskiego i sklepik w podziemnym pasazu pod Jana Pawla przy wyjsciu na ulice Chmielna obok komisu z komorkami i w tych dwoch punktach tez mozna kupic RS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelandro Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:55 Dziekuje :) lece na zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:51 Czasami maja truflowe.Moje ulubione to cappucino i marcepanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? 26.11.04, 17:41 chyba widziałam w Leclercu Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? 26.11.04, 12:58 Też dziękuję;) Już zakupiłam. Tylko truflowych nie mieli;/ pozdr, ksywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:02 stacja metra Ratusz- kiosk między serwisem mistrzowskim a jubilerem. warto odwiedzić najbliższy bazarek- zawsze jest min. jedno stoisko, gdzie można nabyć słodycze sprowadzane z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 26.11.04, 15:15 a w trójmieście to ja kupuje na ryneczkach i przyjezdza pan co go sie zwie niemcem, bo ma proszki do prania i czekolady i inne takie tam z Niemiec. moze u was też jest ryneczek, aha no i cena jest bardziej ok niz w sklepie. widziałam w Bomi za 5 zł a na ryneczku za 3,5:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
born_slippy Re: gdzie kupić ritter sporty w Warszawie? 26.11.04, 15:23 Bo za nasza zachodnia granica czekolady te kosztuja w markecie ledwie 0,65 euro... wiec 6 zl u nas w sklepach to drobna przesada... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowamay Re: cena 26.11.04, 19:01 Faktycznie ta cena mocno przesadzona. Jakoś miesiąc temu byłam w Niemczech na zakupach i Ritter Sporty kupowałam za 0,55 euro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 21:08 A w Krakowie gdzie można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelandro Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:06 Ale to swoją drogą dość ciekawe, że nie ma importera, który sprzedawałby je oficjalnie. Od poniedziałku biorę się za sprawdzenie jakie są możliwości na przedstawicielstwo :) Może moje łakomstwo będzie przyczyną spektakularnego sukcesu..? ;) Zakupiłem ostatnio kokosowe, rumowe i z gorzkiej czekolady :) pyyycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 01:54 Niezly pomysl napewno zainteresujesz ta oferta sieci sklepow delikatesowych takich jak Bomi,Berti,Alma,Piotr i Pawel,Mini Europa i kilka innych ktorym zalezy na bogatym asortymencie towarow.Natomiast sieci super i hipermarketow nie beda tym zainteresowane bo oni wola towary tanie i masowe.Pozatym u nich trzeba placic ciezkie pieniadze za polke.Zazdroszcze rosjanom u ktorych firma Alfred Ritter otworzyla niedawno fabryke czekolady Ritter Sport,ale tylko na rynek panstw WNP. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowamay Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? 27.11.04, 17:09 Ja tez uwielbiam rumową i białą z prażonymi orzechami i nugatową, mniam. A i jeszcze te ich limitowane serie (Niemcy lubują się w "nur fur kurze zeit:) miałam fazę na Ritter Tiramisu. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? 30.12.04, 12:10 Muszę się wam czymś pochwalić :) Na gwiazdkę dostałem pełną kolekcję Ritterów, łącznie z seriami limitowanymi i specjalnymi :) fajnie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: gdzie kupić ritter sporty w Krakowie? 30.12.04, 14:02 michaelandro napisał: > Muszę się wam czymś pochwalić :) > Na gwiazdkę dostałem pełną kolekcję Ritterów, łącznie z seriami limitowanymi i > specjalnymi :) fajnie prawda? > O żesz!!! ;)) Ale chciałabym zaznaczyć, że KOLEKCJI się zazwyczaj nie zjada, tylko kontempluje i pieczołowiecie przechowuje latami. ;)) no dobra, to ja dziś wstąpię na Centralny i uzupełnię moją "kolekcję' ;P Odpowiedz Link Zgłoś