myshen82 Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 13:12 gdzie? bo ja nigdzie nie widzę:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 13:15 Logo jest w trakcie burzliwego okresu prob i testow, niemniej sie pojawi dzis ;] JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! IP: *.nyc.rr.com 06.12.04, 14:03 "Obowiązkowe" logo? Żegnaj KUCHNIO! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica np. tu: 06.12.04, 13:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=18306859&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica niestety, 06.12.04, 13:16 zniknęło :-(( ale wyżej obiecują, że się dziś pojawi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! IP: 81.210.22.* 06.12.04, 13:18 Jak rany, widzialem przez chwile wisienki i znikli je znowu :-0. Ale beda, a jak beda to w prawym gornym rogu... Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Kwestia rogu 06.12.04, 13:38 Gość portalu: jacek1f napisał(a): > Ale beda, a jak beda to w prawym gornym rogu... Według mnie - przynajmniej w tej chwili - jest to LEWY górny róg. A jeszcze dziś nie piłam. Chyba że miałeś na myśli prawą stronę heraldyczną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica teraz jest lewy, ae jak sie otwierało wątek 06.12.04, 13:39 to był prawy :-) nie, nie wypiłaś za dużo (jeszcze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re hihihi 06.12.04, 13:24 To i tu cenzura jest.Ciekawe co on wycina, pewnie potrawy, ktorych nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Re hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:33 I ja widzialam je przez chwile. Faaaajne.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica do Jabbur 06.12.04, 13:34 czy ono - to logo- nie powinno być troszkę mniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Jest, jest na głównej stronie FK, 06.12.04, 13:40 ale nie ma wrozwijanych wątkach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 13:41 Ladnie wyglada, wreszcie udalo mi sie zobaczyc. Widac bylismy grzeczni i Mikolaj o nas pamietal ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 13:43 No, jako rzeklem - macie Panie swoje logo. Zycze smacznosci ;] JA Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica no! ale biega to logo, ale chyba po prwej już 06.12.04, 13:46 zostanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f Jest genialnie!!! Dzięki, O Jabburze n/ IP: 81.210.22.* 06.12.04, 13:52 Tez nie pilem. Biegalo i bylo szybsze od wpisow :-) Ale usneło po prawej, jest SUPER> Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 13:51 Fajne logo, co prawda służy jako link do gazetowego działu Kuchnia, ale w sumie komuu to szkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: logo skrótem do 06.12.04, 13:59 Hmm, no tak. Tego nie bylo w planach. A moze z Siostraheli tak zostalo ustalone? Moze raczej po kliknieciu powinno sie wyswietlac powiekszone... Albo moze na logo nie klikac wcale... Hmmmm, link... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica po prostu mogłoby być nieaktywne, 06.12.04, 14:01 i tyle. to jest logo forum kuchnia, a nie kuchni, jako takiej... wkładam kij w mrowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ampolion Re: po prostu mogłoby być nieaktywne, IP: *.nyc.rr.com 06.12.04, 15:13 Miało być nalepką do samochodów, a nie znakiem tego forum na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: logo skrótem do 06.12.04, 14:01 Hmmm, Do końca nie wiem w czym jest problem. Przecież nie musicie klikać na obrazek ;] A ów podlinkowany musi być, bo taka jest struktura budowy forum. Pozdrawiam, JA Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: logo skrótem do 06.12.04, 14:22 > Przecież nie musicie klikać na obrazek ;] > A ów podlinkowany musi być, bo taka jest > struktura budowy forum. Hmm, dziwne, nie można samego obrazka, nie będącego linkiem do czegokolwiek, wstawić na stronę? Ja biegła w html nie jestem, ale sorry, to bzdura. Nie brałam udziału w pracach nad logiem, ale jakoś nie pamiętam, żeby to były prace nad reklamą działu... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: logo skrótem do 06.12.04, 14:54 Tez biegla nie jestem, ale z tego co widze w trakcie prac MD nie ma linkow do obrazkow, obiecuje sie dowiedziec i dac znac. Nie mialam cierpliwosci czekac na otwarcie strony po kliknieciu, a bylam swiece przekonana, ze znow wroce na forum! Oj, mnie tez sie nie podoba taka sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
solley Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 14:03 Myślałam,że znów mój komp świruje jak tak zaczęło skakać,ą tu proszę, niespodzianka,jest nasze logo! Dzięki za mikołajkowy prezent! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Link 06.12.04, 14:15 Jeśli Siostraheli się zgodziła, to nie mamy nic do gadania. Jeśli nie, jest to nadużycie więcej niż drobne. Jeśli logo musi być - z tajemnych powodów technicznych - do czegoś podlinkowane, niech będzie podlinkowane z powrotem do FK albo do samego siebie, albo do Galerii Potraw. Wyjaśnienie Jabbura, że "nie musimy klikać" mnie nei satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica dzięki za wsparcie, 06.12.04, 14:17 myślałam, że się czepiam :-) ale niech siostraheli się wypowie... logo forum kuchnia linkiem do forum kuchnia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: dzięki za wsparcie, 06.12.04, 14:20 Nie czepiasz się Luna,też się zgadzam z Tobą.W końcu jak logo to logo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: dzięki za wsparcie, 06.12.04, 14:44 Ja też się zgadzam. Forum to forum. Bardziej jestem z nim związana niż z działem "Kuchnia" i chyba logo mialo być przypisane forum. Taka autonomia forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: dzięki za wsparcie, 06.12.04, 14:23 Absolutnie sie nie czepiasz; juz powyzej wyrazalam te same watpliwosci. To jest logo Forum kuchnia a nie magazynu Kuchnia i takie podlinkowanie to zawlaszczenie symbolu. Chyba ze Siostraheli sie zgodzila, ale jakos smiem w to watpic, taki niewierny Tomasz jestem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: dzięki za wsparcie, 06.12.04, 14:43 no generalnie się nie czepiasz, ale to logo to tak prawdę mówiąc parafraza loga gazety i może dlatego się tak podpięli ja nie wiem, niech się autorka wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica parafraza? może być, ale raczej 06.12.04, 14:45 logo gazeta.pl niż działu kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Link 06.12.04, 14:24 > Jeśli logo musi być - z tajemnych powodów technicznych - do czegoś > podlinkowane Powody te musiałyby być baaardzo tajemne, co więcej, sam obrazek zapewne nawet prościej wstawić... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Link 06.12.04, 14:35 OK, Logo znika na czas dokladnego wyjasnienia kwestii z jego autorka JA Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Link 06.12.04, 15:23 nie wiem, co mam powiedziec. To logo jest nasza wspolna wlasnoscia, ale w zalozeniu mialo to byc logo tajnego stowarzyszenia uczestnikow tego foru. Pamietam, ze stad sie wzial pomysl logo i konkurs itd. Wydaje mi sie, ze umieszczenie go jako linku do dzialu kuchennego to jednak naduzycie. Moze skoro juz trzeba na nie klikac, to bylo otwieralo by galerie potraw forumowiczow? Uzgodnilismy juz, ze zrzekamy sie praw do logo na rzecz forumowiczow, jesli bedzie wykorzystane w celach niekomercyjnych. Ale moze to jest jednak wykorzystanie komercyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 jest 06.12.04, 15:27 komercyjne. propozycja, żeby nie klikać jest całkowicie idiotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Link 06.12.04, 15:30 Moim zdaniem jest! Ale niech sie wypowiedza nasi fachowcy od praw autorskich. Dlaczego logo od poczatku pieszczone przez Nas ma otwierac dzial Kuchni? Przeciez fora dzialaja jako osobne twory. Owszem, Siostroheli, wykorzystalas motym gazetowy, ale forum jest gazetowe i tego nikt nie neguje. A jak juz jestes, to mam pytanie, na blogu mozemy je zawiesic? Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli na blogu oczywiscie. 06.12.04, 15:32 Mam nadzieje, ze mozna by tam zawiesic jeszcze logo litlemy i krasnowo, zeby nie zniknely w pomroce dziejow? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: na blogu oczywiscie. 06.12.04, 15:35 Mozna tez :) Strone techniczno-artystyczna zostawie MD:) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: na blogu oczywiscie. IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.12.04, 15:42 I logo Babeczki - żeby jej choć trochę wynagrodzić ten ambaras. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: na blogu oczywiscie. 06.12.04, 16:00 Oczywista. Mam pewnien pomysl(nie tylko dla babeczki), troche pracy bedzie, ale moze jakims smakolykiem MD przekupie, choc odgrazal sie, ze przechodzi na diete, bo nie ma ochoty na lazenie po sklepach w celu nabycia nowych porciat;) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Link 06.12.04, 15:55 Sluchajcie. W kazdym forum tematycznym o ile jest logo - stanowi ono brame do danego serwisu portalu. Mozecie to sprawdzic. Tak samo kazdy serwis jest polaczony ze stosownymi forum - takze na Kuchni sa zajawione watki z tego forum. Nie jest to miejsce na tlumaczenie technicznych aspektow budowy portalu - logo musi linkowane, aby bylo zajawione - tak jest to skonstruowane. Jezeli bardzo Wam zalezy na tym aby w tym przypadku bylo to rozwiazane inaczej - dobrze, bedzie. W takiej sytuacji pytam sie do czego ma prowadzic logo - tutaj uwaga: odnosnik musi znajdowac sie w obrebie portalu gazeta.pl Pozdrawiam, JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Link IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.12.04, 15:59 jabbur napisał: > Jezeli bardzo Wam zalezy na tym aby w tym przypadku bylo to > rozwiazane inaczej - dobrze, bedzie. W takiej sytuacji pytam sie do > czego ma prowadzic logo - tutaj uwaga: odnosnik musi znajdowac sie > w obrebie portalu gazeta.pl Do Galerii Potraw, jeśli siostraheli się zgodzi. Z wdzięcznością za chęc rozpatrzenia "nas" inaczej i buziakami, nb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f Link - do Galerii ok. IP: 81.210.22.* 06.12.04, 16:03 Tak. Jak musi linkowac, to do Galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Link 06.12.04, 16:06 Tak zalezy by bylo inaczej! Tez proponuje Galerie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f jest, i to do galerii :-) IP: 81.210.22.* 06.12.04, 16:25 :-) szybkosciowo. I po prawej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie to zdecydowanie jest nadużycie 07.12.04, 10:52 nie było mowy o tym, że gazeta ma wykorzystywać i używac naszego logo do swoich celów, na dodatek, nie czarujmy się, komercyjnych. I nie chce mi się wierzyć, że nie da się zrobić tak, że obrazek nie linkował. To już bzdura do potęgi. I zowu komercja zwycięży :( Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica pough, 07.12.04, 10:55 już wszystko gra, pod logo podciagnięta została galeria potraw FK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f Re: poughi - obudż się:-)) IP: 81.210.22.* 07.12.04, 10:59 Juz gra i bucy wszystko:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie no dobra 07.12.04, 11:15 wiem, że galeria potraw, ale jakie u licha to ma znaczenie?:> Zgodziła się siostraheli na to? W sensie uwżacie, że skoro tylko wewnątrz forum to jest ok, dobrze rozumiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica przeczytaj cały wątek do końca 07.12.04, 11:19 tam się siostraheli wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie no przecież przeczytałam 07.12.04, 11:21 po mojej wypowiedzi nie ma żadnego postu siostryheli czy ja ślepa już jestem od nadmiaru pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit POUGHKEEPSIE - TU, we fragmencie :) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 07.12.04, 11:44 Autor: siostraheli Data: 06.12.2004 15:23 + dodaj do ulubionych wątków Wydaje mi sie, ze umieszczenie go jako linku do dzialu kuchennego to jednak naduzycie. Moze skoro juz trzeba na nie klikac, to bylo otwieralo by galerie potraw forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie aaaa - dzięki :D 07.12.04, 11:47 chyba czas sobie sprawić nowe okularki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas a ja chyba oślepłam bo go dalej nie widzę :(( nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: jakie logo? Ja nic nie widze! 06.12.04, 15:47 O matko, padlo mi na wzrok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka moim skromnym zdaniem IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:25 skoro takie są zasady,że odnośnik musi być w portalu gazeta.pl to wersja zrobiona prze jabbur była jak najbardziej trafna , innej słusznej mozliwości jakos nie widzę - no chyba, że macie forumowicze inne zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka sprostowanie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:49 oj przeprazsam ,nie tak zrozumiałam jesli chodzi o techniczne mozliwości , w każdym razie cieszę się ,że finalnie wygrało najlepsze rozwiązanie - czyli poprzez logo trafiamy do galerii potraw -) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1f Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! IP: 81.210.22.* 06.12.04, 16:37 Tylko takie jakies male... Dobra, dobra, żartowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! 06.12.04, 17:04 Gość portalu: jacek1f napisał(a): > Tylko takie jakies male... Dobra, dobra, żartowałem! I dlaczego czerwone, a kropki okrągłe? :)))))))))) Jest ślicznie. Siostroheli, czy nie jesteś z siebie dumna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: POJAWIŁO SIĘ LOGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:21 Dziwne to logo. Widok na 9 lasek dynamitu, w tym jedna z lontem? Kto to wymyslil?? Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: Logo otwiera galerię potraw! 07.12.04, 09:21 Przyłączam się do podziękowań, też uważam, że to swietny pomysł, żeby logo było linką do galerii! Dzięki jabbur, za załatwienie logo i uwzględnienie reklamacji :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Logo widzę, widzę logo :))) (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Logo widzę, widzę logo :))) (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:54 Dopiero dziś przeczytałam cały wątek logowy . Bardzo mi się podoba pomysł z podlinkowaniem do Galerii. Dzięki Jabburze za potraktowanie nas specjalnie i wyjątkowo ;) Siostro logo jest piękne:) Pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Duma mię rozpięra ;) 07.12.04, 16:05 No bo pomyśleć, że brałam udział w tym Wielce Ważnym Wydarzeniu (w skrócie WWW) :D Logo piękne i zgrabnie wisi! Jabbur zuch! Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: No a gdzie koszulki i nagrody?? 07.12.04, 17:54 Uwazam ze portal gazety dla bieglych forumowiczow FK powinien przygotowac prezenty gwiazdkowe w formie koszulek z logo ;-)) JA CHCE KOSZULKE takom fajnom obscislom i z logo na pierwsiach ;-)) Byly takie przeciez rozwazania a Nobullshit zrobila juz sobie nawet koszulke z logiem,a ja nie wiem jak i gdzie ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: No a gdzie koszulki i nagrody?? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 07.12.04, 19:58 monia_77 napisała: > JA CHCE KOSZULKE takom fajnom obscislom i z logo na pierwsiach ;-)) Byly takie przeciez rozwazania a Nobullshit zrobila juz sobie nawet koszulke z logiem,a ja nie wiem jak i gdzie ;-(( Ja mam koszulkę z innym projektem, dzięki uprzemości autorki, która przyslała mi mailem jpg-a. Zanosi się dyskietkę lub zdjęcie, no i koszulkę, do punktu, w kórym robią takie wprasowanki, kubki i inne rzeczy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: No a gdzie koszulki i nagrody?? 10.12.04, 13:33 Yhm ;)) Uwazam, ze wspaniali forumowicze powinni z okazji Swiat ofiarowac tym, co nie spia po nocach dla ich dobra, kosze z potrwami wigilijnymi ;D Pzdr, JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.hanna WYGLADA SLICZNIE! IP: *.kabel.telenet.be 07.12.04, 18:07 i jestem tak dumna jakbym sama to urodzila. Odpowiedz Link Zgłoś