Gość: aska IP: *.ar.wroc.pl 06.12.04, 16:16 Kochani powiedzcie mi gdzie ja moge dostać anyz (gwiazdki) i cynamon w laskach. ale nie w cenie zwalajacej z nóg. podobno w jakis sklepach orientalnych, ale gdzie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: cynamon i anyz we Wrocławiu IP: 195.43.174.* 06.12.04, 16:29 Zajrzyj do sklepu z przyprawami na ul.Wita Stwosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: cynamon i anyz we Wrocławiu IP: *.ar.wroc.pl 06.12.04, 16:30 dziekuje Aga postaram sie tam dobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakusia w astrze tez jest IP: *.h.pppool.de 06.12.04, 21:39 i lecrerc'u i auchonie :) zalezy skad bedziesz sie przebijac przez miasto :] Odpowiedz Link Zgłoś
florunia Re: cynamon i anyz we Wrocławiu 07.12.04, 11:41 w Epi może dostaniesz. z tym że tam może nie być tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: cynamon i anyz we Wrocławiu IP: *.blt.pl / *.blt.pl 07.12.04, 12:16 Dlugoleka to nie Wroclaw ale blisko, oprocz tego prowadza sprzedaz poprzez net, niestety klikam z innego komp. i nie mam danych.,lecz ich strone lato odszukac, byla podana na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska buuu IP: *.ar.wroc.pl 11.12.04, 14:27 no i pozostala mi chyba dlugoleka no ostatecznie sklep z przyprawami, jak na razie caly dzien spedzony na poszukiwaniach nie dal rezultatu.... zdaje sie ze anyzu nie znajde moze choc cynamon...:( Odpowiedz Link Zgłoś
axsa Re: buuu 11.12.04, 16:24 Anyż - nasiona - w aptece. Pod nazwą koper włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: buuu IP: *.ar.wroc.pl 11.12.04, 22:48 Axsa ale nie chodz o nasiona tylko o łupinki w których one si znajduja.. t kwiatki takie... bo moim zdaniem to nie sa nasiona tylko łupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: buuu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.04, 16:42 cynamon widziałam nie dalej jak tydzień temu w sklepie typu 'świat herbaty'w pasażu na bielanach (tam gdzie tesco), co do anyżu nic poza herbapolem i Pachnącą Księgarnią nie przychodzi mi do głowy. Może najpierw zadzwoń? powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś