Gość: lololi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.04, 19:04 wie ktos gdzie we wroclawiu moge kupic sos worcester ??;];] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha_t Re: sos worcester 25.12.04, 22:11 Tu Poznań! Tu Poznań! A w zasadzie- Poznań na emigracji w okolicach Szczecina :) Ja w Poznaniu qpowałam sos Worcester m.in. w Auchan i Tesco (których to marketów szczerze nie znoszę...). Ale jako, że od czasu do czasu bywam we Wrocku, to przyuważyć u Was zdołałam obecność sklepu Przyprawy świata (obok hotelu Sajgon). Mam nadzieję, że nie mylę miejsca i,że znajdziesz tam poszukiwany przez Ciebie towar... Pozdrawiam znad świątecznego 100łu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: sos worcester 26.12.04, 01:20 A może zrobić samemu? Są przepisy, ale po angielsku, może i po polsku gdzieś się trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololi Re: sos worcester IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 09:41 dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyglis Mam ten sos 27.12.04, 22:17 Niestety nie wiem do czego można go użyć. Czy mogę prosić o wskazówki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś