Dodaj do ulubionych

do Qubraqa

27.12.04, 21:45
Witaj Andrzeju!
Zalogowalam sie , zmuszona przez zamieszanie
Jestem stara figa od nalewek
Nie ja zaczelam watek o tic-takach
Nie ja jestem agif, fugatka ........ itd , nie ja koresponduje z"pejsikiem"
Pisuje tu od prawie 2 lat i mam chyba pecha z tym nickiem-figa
to juz 3 x ktos przychodzi nowy , pisze pod"figa" pare postow
potem zmienia i nazywa siebie"dawna figa"
...to jaka ja jestem???
no niewazne , w Nowym Roku 2005 bede pojawiac sie jako "nalewka figowa"
rozpoznasz mnie, a dzis pozdrawiam serdecznie !
Obserwuj wątek
    • kwieta4 nalewko:) 28.12.04, 01:38
      ja zawsze wiedzilam, kiedy Ty piszesz!!!:)
      ps. lubie figi, stosuje wlasnie terapie mleczno - figowa na poirytowana
      sluzowke w gardle i mysle sobie, ze nalewka by byla znacznie lepsza.

pozdrawiam i witam Cie w postaci naleweczki, ktora faktycznie latwiej bedzie
      wysledzic:)
      Ps. Andrzej sie ucieszy - ma slabosc do nalewek:)
      wybacz Andrzeju, ze Cie uprzedzilam, ale pewnie smacznie spisz, a ja sie stale
      jeszcze mocuje z poniedzialkiem (4.37PM):)
    • nobullshit Biedna Figa :) 28.12.04, 02:37
      Faktycznie masz pecha.
      A ja - dzięki Twoim przygodom - doceniam mój kretytalny i zupełnie niekuchenny
      nick. (Pochodzący z innego, wkurzającego forum) Czegoś tak niesmacznego nikt
      nie wymyśli. :)))

Pozdrawiam, Nobull
    • Gość: smyrna Re: do Qubraqa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:38
      www.bulkfoods.com/fig.htm
    • qubraq Re: do Qubraqa 28.12.04, 16:19
      Pochrzaniłem wszystko:
      ... ubrdało mi się, że spod znaku IP "*.neoplus.adsl.tpnet.pl" pisze tylko
      jedna i ta sama osoba a to nieprawda - wystarzcy przejrzeć wpisy żeby setki
      takich spotkać ! Oj głupiego macie kolegę!
      Moje zupełne osłupienie spowodowało to, że o nalewkach pisała "figa" spod
      "*.neoplus.adsl.tpnet.pl" i o tiktakach też "figa" spod *.neoplus.adsl.tpnet.pl"
      a do tego agif też spod *.neoplus.adsl.tpnet.pl i myslę sobie: Słodki Jezu!
      chyba oszalałem!
      Bardzo proszę wszystkie Panny figi, agaif, ajap1, fugatki i Ciebie droga
      Magdalenko Pejsiku o łaskawe przebaczenie. ...A Kwieta sie ubawiła, prawda?
      Powiedz lepiej czy wyszłaś juz z choroby, co mi tam Vancouver skoro miłe mi
      dziewczę choruje i ma gorączkę! Jeśli chore i rozgorączkowane dziewczyny
      wyglądają tak jak Ty Kwieto z Baksikiem na ręku to ja poproszę 4 gorączki od
      razu!!! Tak jak ta pani oglądająca szczytowanie Meg Ryan w filmie kiedy Hary
      poznał Sally, pamiętacie?
      Pozdrawiam a Smyrnę dodatkowo zapytuję czy wie jak figi smyrneńskie z kwiatów
      stają się owocami...
      Andrzej
      • fugatka Re: do Qubraqa 28.12.04, 16:55
        Cześć Qubraq,nie ma już figi od tic-taców i agif bo mam nowe logo:fugatka(ja
        byłam figą od tic-taców a potem agif).Mam nadzieję że teraz rozumiesz ?Hej
      • kwieta4 Re: do Qubraqa 28.12.04, 20:54
        Andrzeju, nie nabijaj sie ze mnie, starej pudernicy!!! z goraczki (niestety)
        wyszlam, wracam do ksiazek, nie mam juz wymowki. szkoda, ze mnie tam /w W-wie/
        nie ma, zasiedlibysmy razem do michy pierogow i do moich wigilijnych golabkow,
        ktore robie tu we wloskiej kapustce, bo biala jest 'maloglowa i gruboskorna', a
        golabeczki musza przeciez byc sliczne, srednie, smakowite...podraznilam Cie,
        co? co sie martwisz dziecmi, pomysl co biedne wnuki beda jadly mimo tak dobrych
        korzeni...moje wnuki /jesli kiedys w ogole beda, bo to tez juz chyba nie w
        modzie/ na pewno beda w przyszlosci kupowaly z duma wszysciutko(!) gotowe, moze
        nawet indyka wpalaszuja w Wigilie:((( - tak dla zbalansowania chorobliwej
        tradycyjnosci i rodzinnej nadgorliwosci kiepskiej babuni. ciezkie dla mnie
        czasy ida:)))
    • qubraq Od Qubraqa 28.12.04, 20:05
      Dzięki!!!
      A.
    • qubraq Od Qubraqa 28.12.04, 23:38
      Kwieta, nie dokazuj, jesteś naprawdę ładna i już; zrobimy kiedys razem pierogi
      i gołąbeczki we włoskiej kapuście - zobaczysz, ok? U Ciebie dopiero pół do
      trzeciej i słońce nad zatoką a u nas dokładnie w tym momencie astronomiczna
      północ (o 23:36 bo mieszkamy na 21 stopniu dł. wschodniej)
      Andrzej
      • kwieta4 Re: Do Qubraqa 29.12.04, 00:39
        kobitce po polnocy o urodzie prawisz? wiesz czym to grozi?!!!:)))
        ja w takim razie zrobie golabki i pierogi, a Ty juz nalewke na te okazje
        nastawiaj, ok?

• qubraq Re: Do Qubraqa 29.12.04, 13:33
          kwieta4 napisała:

> kobitce po polnocy o urodzie prawisz? wiesz czym to grozi?!!!:)))

Boże! ileż bym dał w moim wieku, żeby sie o tym przekonać...

> ja w takim razie zrobie golabki i pierogi, a Ty juz nalewke na te okazje
          > nastawiaj, ok?

Dla Ciebie nalewka stoi juz od 20 lat - może się kiedys doczeka zanim odejdę na
          ósmą wachtę!
          Andrzej
          • kwieta4 Re: Do Qubraqa 30.12.04, 05:32
            no, nie , moj Drogi:) tam sie tak latwo nie idzie, trza tu swoje osdluzyc:)
            lepiej pilnuj nalewki 'dla mnie', kto to lepiej zrobi...narobiles mi apetytu,
            zapal do nauki mi sie od razu rozmyl, jak sie kroi takie spotkanie:))
            pewnie gdybym byla mlodsza, zrobilabym Ci niespodzianke i odwiedzila znienacka,
            ale teraz juz nie bardzo na taka spontanicznosc mnie stac...widzisz - tak to
            jest, jak sie zaczniemy zastanawiac nad tym jak wysoko mozemy jeszcze
            podskoczyc:)
            i tak dobrze, ze do komputera trafiamy i w ogole wiemy do czego on sluzy...no i
            te wszystkie urocze imiona nam sie nie myla. po nalewce chyba juz takiego
            fasonu nie bedzie, ale i tak warto czekac:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka