viillemo Re: co zrobić z dziekiem??? 10.01.05, 12:42 miało być co zrobić z dzikiem:))))))))))))) mam kawałek dzika, nie wiem co to jest może szynka i nie wiem co z tym zrobić:))) wołam o pomoc:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: kuchnia myśliwska 10.01.05, 12:55 www.marbo.agnet.pl/myslis.html ...coś tutaj wyszukasz...))) Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo Re: myślałam, że co zrobić z dzieckiem :-) nt. 10.01.05, 13:13 hihihihihi, no akurat z dzieckiem to wiem co zrobić:)))) własnie sie obudził mój syneczek i bedziemy "robić" dzika:))))) Pozdrowienia dla wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: w pierwszej chwili 10.01.05, 13:13 ...się przestraszyłem i też zacząłem szukać przepisu na dziecko w sosie koperkowym...))) Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo mhmmm czasami dziecko to prawie jak dzik:))))). 10.01.05, 13:14 hihihihihi, no akurat z dzieckiem to wiem co zrobić:)))) własnie sie obudził mój syneczek i bedziemy "robić" dzika:))))) Pozdrowienia dla wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: do tego dzika moze byc jednak winko półsłodki IP: *.dep.no / *.dep.no 10.01.05, 13:17 Do dziczyzny MUSI byc wytrawne wino :)))) Pewnie Cie nikt nie ukarze za polslodkie, ale potrawa z dzika bedzie jakas dzika.... Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: do tego dzika moze byc jednak winko półsłodki 10.01.05, 13:21 CZERWONE WYTRAWNE!!!! Ale jeśli wolisz półsłodkie...w końcu to sprawa umowna, a od jakiegoś czasu zauważam tendencje do łamania umów tego typu... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Andzia Re: co zrobić z dziekiem??? IP: *.fbx.proxad.net 10.01.05, 15:08 Ja to bym proponowala civet (potrawke) w czerwonym winie. A do tego polente w plastry, troszke podrumienione, mniam. Dziki lubia wino :) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: co zrobić z dziekiem??? 10.01.05, 15:42 Uwielbiam tagliatelle z ragù z dzika. Niestety nie robie sama, z braku miesa z dzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopfschmerz dziecko... IP: 217.153.187.* 11.01.05, 13:36 jest delikatne, wiec nie trzeba go dlugo moczyc w marynacie, na krotko do piekarnika i podawac koniecznie z bialym winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co zrobić z dziekiem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:18 nie jadam dzika szkoda ssaka Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: co zrobić z dziekiem??? 14.01.05, 22:21 Powiedz to mojemu sołtysowi z Boruczy, niedaleko domu na wsi... Jak mu i calej wiosce potrafia w jedna noc zniszczyc ziemniaki na caly rok:-( Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: co zrobić z dziekiem??? 14.01.05, 22:49 Gość portalu: ania napisał(a): > nie jadam dzika szkoda ssaka Nie zjesz, zmarnuje się... jeszcze bardziej szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś