Dodaj do ulubionych

co zrobić z dziekiem???

10.01.05, 12:41

Obserwuj wątek
    • viillemo Re: co zrobić z dziekiem??? 10.01.05, 12:42
      miało być co zrobić z dzikiem:))))))))))))) mam kawałek dzika, nie wiem co to
      jest może szynka i nie wiem co z tym zrobić:))) wołam o pomoc:)))))))))))))
      • dispell Re: kuchnia myśliwska 10.01.05, 12:55
        www.marbo.agnet.pl/myslis.html ...coś tutaj wyszukasz...)))
        • viillemo Re: kuchnia myśliwska 10.01.05, 13:02
          dzieki, szukam:))))
    • lunatica myślałam, że co zrobić z dzieckiem :-) nt. 10.01.05, 13:07

• viillemo Re: myślałam, że co zrobić z dzieckiem :-) nt. 10.01.05, 13:13
        hihihihihi, no akurat z dzieckiem to wiem co zrobić:)))) własnie sie obudził
        mój syneczek i bedziemy "robić" dzika:))))) Pozdrowienia dla wszystkich:))
      • dispell Re: w pierwszej chwili 10.01.05, 13:13
        ...się przestraszyłem i też zacząłem szukać przepisu na dziecko w sosie
        koperkowym...)))
      • viillemo mhmmm czasami dziecko to prawie jak dzik:))))). 10.01.05, 13:14
        hihihihihi, no akurat z dzieckiem to wiem co zrobić:)))) własnie sie obudził
        mój syneczek i bedziemy "robić" dzika:))))) Pozdrowienia dla wszystkich:))
        • viillemo do tego dzika moze byc jednak winko półsłodkie? 10.01.05, 13:15

• Gość: Hela Re: do tego dzika moze byc jednak winko półsłodki IP: *.dep.no / *.dep.no 10.01.05, 13:17
            Do dziczyzny MUSI byc wytrawne wino :))))

Pewnie Cie nikt nie ukarze za polslodkie, ale potrawa z dzika bedzie jakas
            dzika....
            • viillemo ok, ok już wysłałam mężowiznę po wytrawne:)))) 10.01.05, 13:20

• dispell Re: do tego dzika moze byc jednak winko półsłodki 10.01.05, 13:21
              CZERWONE WYTRAWNE!!!! Ale jeśli wolisz półsłodkie...w końcu to sprawa umowna, a
              od jakiegoś czasu zauważam tendencje do łamania umów tego typu... ;D
    • Gość: Panna Andzia Re: co zrobić z dziekiem??? IP: *.fbx.proxad.net 10.01.05, 15:08
      Ja to bym proponowala civet (potrawke) w czerwonym winie. A do tego polente w
      plastry, troszke podrumienione, mniam. Dziki lubia wino :)
      • linn_linn Re: co zrobić z dziekiem??? 10.01.05, 15:42
        Uwielbiam tagliatelle z ragù z dzika. Niestety nie robie sama, z braku miesa z
        dzika.
    • Gość: kopfschmerz dziecko... IP: 217.153.187.* 11.01.05, 13:36
      jest delikatne, wiec nie trzeba go dlugo moczyc w marynacie, na krotko do piekarnika i podawac
      koniecznie z bialym winem.
    • Gość: ania Re: co zrobić z dziekiem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:18
      nie jadam dzika szkoda ssaka
      • jacek1f Re: co zrobić z dziekiem??? 14.01.05, 22:21
        Powiedz to mojemu sołtysowi z Boruczy, niedaleko domu na wsi... Jak mu i calej
        wiosce potrafia w jedna noc zniszczyc ziemniaki na caly rok:-(
      • pan_pndzelek Re: co zrobić z dziekiem??? 14.01.05, 22:49
        Gość portalu: ania napisał(a):
        > nie jadam dzika szkoda ssaka

Nie zjesz, zmarnuje się... jeszcze bardziej szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka