Gość: annes27 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 11:25 Czy ktoś zna może przepis ma jakieś smaczne ciasto które można upiec w kuchence mikrofalowej? Z góry dziękuję za przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Ciasto z mikrofali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:33 Próbowałem ! Niestety mikrofalówka to nie piecyk ! Nie wychodzi dobre ciasto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ciasto z mikrofali? IP: 80.48.126.* 22.01.05, 17:25 Mnie sie tez wydaje,ze mikrofala nie nadaje sie do pieczenia. Kiedys kupilam piernik, taki w proszku w torebce, do pieczenia tradycyjnego i do mikrofali.Zrobilam co kazali, nastawilam na co kazali i...Zaczelo sie pieknie,roslo w mgnieniu oka,ale jak szybko uroslo,tak szybko opadlo, tak jak przekluty szpilka balonik.Zjadlam ten listek,bo w rezultacie tak to wygladalo,bylo dobre ,choc cieniutkie,Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Ciasto z mikrofali? 22.01.05, 20:12 A jaka mikrofala? Z nadmuchem można, piecze doskonale, robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś