Dodaj do ulubionych

nie jem pączków!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:45
Już trzeci tydzień jestem na diecie owocowo-warzywnej, nie jest łatwo, bo
domownicy jedzą wszystko a ja na to patrzę! Nie złamię się i dziś- w końcu
zawsze odchudzałam się od ...następnego poniedziałku. Po raz pierwszy w życiu
wytrwałam 20 dni, ważę 7 kilogramów mniej, świetnie się czuję, mam lepszą
cerę. Obiecuję sobie i mojej rodzinie ZDROWĄ DIETĘ - mniej mięsa,mniej cukru,
niełączenie białka z węglowodanami i więcej ruchu. Są na tym forum jacyś
sojusznicy?
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: nie jem pączków! 03.02.05, 15:46
      sojusznikiem nie jestem, ale gratuluje samozaparcia-brawo!
    • Gość: sojuszniczka? Re: nie jem pączków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:38
      a ja powiem tak: ostroznie, bo ja zaczynalam podobnie (schudlam szybko po
      rwaniu osemek -> bol plus antybiotyki = zero apetytu), chcialam utrzymac to, co
      udalo sie wtedy osiagnac, ale przedobrzylam i teraz mam anoreksje :( uwazaj,
      granica jest niewidoczna...
      • Gość: BEA Re: nie jem pączków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:48
        Dziękuję za gratulacje i za ostrzeżenie.Kocham gotować, kocham jeść a 10
        kilogramów nadwagi postanowiłam zrzucic , by lepiej czuć się w swoim ciele.
        Lubie zadbać o siebie, ładnie się ubrać a nasze sklepy w rozmiarze 42-44 mają
        bardzo mało do zaoferowania...Anoreksja w wieku 40 lat, podobnie jak lot w
        kosmos raczej mi nie grożą...
        • Gość: sojuszniczka? Re: nie jem pączków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:11
          Anoreksja to chore podejscie do jedzenia, anorektyczki wbrew pozorom uwielbiaja
          gotowac, w pozniejszym stadium fascynuje je widok osob jedzacych, kontakt z
          jedzeniem, ktorego w rzeczywistosci pragna, ale nie sa w stanie jesc, bo lekaja
          sie przytyc... Sporo z nich czyta to forum, lubi ogladac fotki potraw... I
          wbrew obiegowej opinii choroba nie dotyczyczy tylko glupich nastolatek, a osoba
          ktora sie w to pakuje czesto nie zdaje sobie sprawy, ze jej tez moze to
          dotyczyc... Ale nic to, nie kazdy kto schudnie wpada w anoreksje, pisze tak na
          wszelki wypadek ;)
          • Gość: sojuszniczka? Re: nie jem pączków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:12
            poza tym 7kg w 20 dni to dla organizmu stanowczo za szybko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka