Gość: Netka IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 25.03.05, 15:29 hej!czy znacie moze jakieś fajne przepisy uwzgledniające zasady tej diety? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: dieta makrobiotyczna 25.03.05, 15:41 jakiego typu przepis potrzebujesz znam zasady, mam ksiazke, nie stosuje sie :), ale przepisy w wiekszosci dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: dieta makrobiotyczna IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 25.03.05, 15:52 o, fajnie. wiesz, jakieś przepisy na studencką kieszeń;-). chcialabym zrzucic pare kilo do wakacji;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: dieta makrobiotyczna 25.03.05, 15:55 niewiadomo jak twoj organizm zareaguje na dosc maczno-zbozowe potrawy ogolnie jest tak, ze ogranicza sie sol, cukier i wszelkie wysoko przetworzone dodatki z mies tylko ryby, duzy nacisk na straczkowe jako zrdlo bialka slodzenie miodem, slodem duzo suszonych owocow powiedz, jakie dzialy potraw Cie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: dieta makrobiotyczna IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 25.03.05, 16:03 hm, to może podaj mi tytuł tej ksiązki-nie chcę Cie zamęczać swoimi pytaniami...chodzi mi o to co mozna zjesc na sniadanie, obiad, kolacje, czy można jeść chleb...?dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: dieta makrobiotyczna 26.03.05, 13:30 Kuchnia makrobiotyczna autor: Barbara Kowalewska wydawnictwo :watra ISBN-83-225-03332-6 kilka dobrych lat juz to mam Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: dieta makrobiotyczna 25.03.05, 17:19 Do wyboru: afraepis.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś