Dodaj do ulubionych

Zott - zawiodłam się

17.04.05, 16:09
Dotychczas kupowałam jogurt naturalny Zott (200g) i bardzo mi smakował.
Niedawno kupiłam kubek 400g (z datą 4.V). Po otwarciu wyglądał normalnie, ale
w smaku wyczuwalne były truskawki. Trochę to mnie zaniepokoiło, chyba
przestanę jeść Zott'a i wrócę do jogurtu naturalnego Danone. A co wy o tym
sądzicie?
Obserwuj wątek
    • caprice83 Re: Zott - zawiodłam się 17.04.05, 16:13
      Najlepszy jest Onken;)
      • nowa16 Re: Zott - zawiodłam się 17.04.05, 16:14
        Niestety Onken nie ma jogurtu naturalnego, a ja taki miałam na myśli
        • Gość: ja_jac Re: Zott - zawiodłam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:38
          Już mówię Ci dlaczego wyczułas truskawki. Otóż z pewnością w czasie tzw. ciągu
          produkcyjnego smaki są nalewane jeden za drugim bez mycia maszyny. Z pewnością
          na pączątku był nalewny jogurt naturalny a po nim truskawki.Operator maszyny nie
          oddzielił mieszanki która w takiej sytuacji jest zawsze nie do sprzedaży.Radzę
          Ci zadzwon do Zotta z reklamacja Ale kupuj Danona bo to lepszy jogurt - żadnych
          konserwantów
          • Gość: ewka` Re: Zott - zawiodłam się IP: 150.254.115.* 18.04.05, 17:18
            Dlatego ja jadam tylko jogurt naturalny Danone. On jest najlepszy. Nic go nie
            pobije.
            • Gość: marlena Re: Zott - zawiodłam się IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:52
              zadzwoń na infolinię i reklamuj
              a moze to po prostu kwestia sklepu, w którym kupiłaś jogurt,
              wiem z doświadczenia, że bywają jogurty nawet zamienione smakami- inne
              opakowanie, inny środek, bo to jakoś wynika z linii prod. ale takie jogurty są
              sprzedawane zupełnie w innej cenie - dużo, dużo niższej i czasami zdarzają się
              w hurtowniach mleczarskich - oczywiście sklepikarz wie co kupił i za ile
    • Gość: Adek Re: Zott - zawiodłam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:15
      To kup z jakiejs normalnej mleczarni
      np Włoszczowa czy radomsko
      a nie to "cuś"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka