invicta1 22.04.05, 14:37 bo nigdy nie robiłam; czy jesiotry lubia być w jakiś szczególny sposób podawane? dostosuje się bezwzględnie ino radźcie co działać z onym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f nie wiele... 22.04.05, 14:55 Nie wiele pomoge, sam nie miałem przyjemnosci z jesiotrem sam na sam, ale w wiekszosci pokazuja się przepisy na pieczonego podobne... tylko sosy się zmieniaja. Tu jakis dubel: f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18811 to samo ze źródła: kobieta.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,32692027,P_KOBIETA_PRZEPISY.html Ale jak to z sumem:-)) i innymi IMHO - jak świeży, to możesz z nim zrobic co zechcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: nie wiele... 22.04.05, 14:59 Jacek Ty masz pamięć:) sum był extra-dzis inicjuję z jesiotrem:)-dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jesiotra kupiłam-skacze jeszcze co z nim uczy IP: *.red.bezeqint.net 22.04.05, 21:39 To jest piekna ryba,az szkodda ja jesc. Mielismy taka w oczku wodnym,jadla nam z reki, ktoregos dnia zniknela, moze ja kot zjadl. Ale to nie temat kulinarny .Przepraszam,tak mi sie zabralo na setymety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jesiotra kupiłam-skacze jeszcze co z nim uczy IP: *.red.bezeqint.net 22.04.05, 22:25 Nasza rybka miala ok. 20 cm dlugosci. Odpowiedz Link Zgłoś