viillemo 27.04.05, 13:33 kolejny raz przesadziłam z warzywami i wyszła mi słodkawa zupa fasolowa, co ja mam teraz zrobić???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: słodka fasolowa:(((((( 27.04.05, 13:34 pewnei marchew była slodka. dorzuć może ziemniaka w calości (obranego) lub nieco wędzonki (żeberka wędzone, skóra od boczku)... Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo Re: słodka fasolowa:(((((( 27.04.05, 13:37 mam juz ziemniaka, boczku nie mam:(, a może tak octu jabłkowego,albo winnego???????????? Wiem, ze kombinuję już, ale mhmmmm tonący brzytwy się chwyta (chyba można tak nazwać ten pomysł z octem?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: słodka fasolowa:(((((( 27.04.05, 14:06 ja generalnie nie jestem fanu octu, więc się niewypowiem... trzymam kciuki za powodzenie operacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo Re: słodka fasolowa:(((((( 27.04.05, 14:09 :))) dzięki za wsparcie;)) dodałam dużo tymianku i majeranku, ziemniaka no i.......chyba nie jest juz taka słodka:)))...albo przyzwyczaiłam się do niej przez to próbowanie hihihihi:)) Odpowiedz Link Zgłoś