Gość: Pysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:59 Proszę o przepisy np. ciastka,pasztety, pasty, kotlety , farsze i inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: Wszystko co można zrobić z soji ? IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 17:02 wklejam to co zebrałam m.innymi na tym forum (przepraszam,ze bez autorów) 1.Pyszna salatka z soja i feta: puszka soi (ziarna), opakowanie fety, duzy pomidor, 2-3 swieze ogórki Pokroic pomidor, ogórki, fete w kosteczke, wymieszac to wszystko z soja. Opis ogólny: Pyszne danko, sytne i zdrowe... czesto zabieram do pracy na obiadek. --------- Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Wszystko co można zrobić z soji ? 19.07.05, 18:53 www.zb.eco.pl/zb/29/soja.htm www.resmedica.pl/zdart50012.html a tutaj całkiem sporo po wpisaniu w wyszukiwarkę: puszkkka.spinacz.pl/po_nazwie.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosiasamosia Re: Wszystko co można zrobić z soji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:20 a ty książkę piszesz pt."Potrawy z soi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Wszystko co można zrobić z soji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:41 Super, dzieki , moze jeszcze ktos cos ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia do Marghe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 05:39 Robiłas ten pasztet z orzechami? Tyle drożdży , aż 250g ? I mam je dac na patelnie z tymi porami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Do Marghe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 05:42 Czy mogłabyś wkleić te końcówkę przepisów, bo ostatni pasztet ucięło i nie wiem jak się go przygotowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Do Marghe IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 13:45 niestety jeszcze nie robiłam nic z tych rzeczy wklejam jeszcze raz wszystko, zerknij czy jest całosc 1.Pyszna salatka z soja i feta: puszka soi (ziarna), opakowanie fety, duzy pomidor, 2-3 swieze ogórki Pokroic pomidor, ogórki, fete w kosteczke, wymieszac to wszystko z soja. Opis ogólny: Pyszne danko, sytne i zdrowe... czesto zabieram do pracy na obiadek. --------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Do Marghe IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 13:46 sama widzę,ze coś nie tak Niestety tylko tak mam skpiowane, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś