niinon 08.08.05, 20:16 lubicie rozmowy przy jedzeniu, czy jadacie w milczeniu i skupieniu? lubicie raczej z kimś czy sami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwookash Nie lubię jeść sam 09.08.05, 14:50 Czasami tak ale generalnie wolę w towarzystwie i nie w milczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
basiul czasem lubię sama, jednak w towarzystwie 09.08.05, 14:56 (miłym zwłaszcza) lepiej smakuje... Staram się jednak nie mówić z pełnymi ustami (może to fobia ale BARDZO zwracam na to uwagę - u siebie). mówię raczej w przerwach między kęsami. w ogóle bardzo lubię jeść i rozkoszować się smakiem, zapachem, wyglądem potraw. rozmarzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: z innej beczki 09.08.05, 15:00 Najbardziej lubię jeść w samotności z rozłożoną przed nosem książką. W towarzystwie owszem też, lubię rozmowy przy jedzeniu w miłym gronie, ale książka przy talerzu - to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: z innej beczki 10.08.05, 13:48 default napisała: > Najbardziej lubię jeść w samotności z rozłożoną przed nosem książką. W > towarzystwie owszem też, lubię rozmowy przy jedzeniu w miłym gronie, ale > książka przy talerzu - to jest to. Default, jak ja Cię rozumiem, też to uwielbiam. Ale nie znoszę, kiedy mi te błogie chwile przerywają upominania "kiedy jesz, to nie czytaj" Brr, nie wiedzą, co dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
sinistra80 Stanowczo sama 09.08.05, 23:45 z włączonym kompem- przglądając FK i GP, albo z książką kulinarną pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninon Re: z innej beczki IP: *.chello.pl 11.08.05, 07:58 a zdarza sie Wam jesć w czasie kąpieli, w wannie? bo ja czasem cos popijam - koniak najprawdę inaczej smakuje:)) i kawa też ale jeść to jeszcze w wannie chyba nie jadłam... zresztą co? przecież nie naleśniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninon Re: w wannie IP: *.chello.pl 11.08.05, 19:13 też czytam!!! a nawet zakładam w łazience połkę na książki... Odpowiedz Link Zgłoś
anamag z książką 11.08.05, 22:53 nie całkiem sama, raczej z książką ;-) baaaardzo lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś