okehma2 22.08.05, 18:00 może ktoś ma przepis na naleśniki gryczane i na różnego rodzeje farsze do naleśników? pilne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Mi Re: naleśniki gryczane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:23 Ja tylko wiem gdzie można takie zjeść w Krakowie. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
okehma2 Re: naleśniki gryczane 22.08.05, 19:26 ja jadłam takie w Kazimierzy Dolnym i były tak pyszne, że teraz sama chcę takie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: naleśniki gryczane 22.08.05, 19:40 forum.montignac.com.pl/viewtopic.php?t=225 tuaj na samej górze jest przepis na naleśniki z mąki pełnoziarnistej, może można zastąpić gryczaną? Mnie już się kiedyś zdarzało i nic się w zasadzie nie zmieniało w konsytstencji i pieczeniu, ale w smaku ohyda - samam sobie winna. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
justa30 Re: naleśniki gryczane 23.08.05, 08:29 ja znalazłam takie kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=1839Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: naleśniki gryczane 23.08.05, 09:46 maka gryczana zastepujesz zwykla, czasem troche dodaje pszennej, ale to dopiero kiedy zle sie pieka, rozlaza, rwa. farsze: miesne - troche jak farsz do lasagne, szpinakowe z serami - zoltymi, plesniowymi, koniecznie dla mnie sos pomidorowy. pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś