aniawx 29.08.05, 17:46 za miesiąc musze gotować dla mojego faceta, który wyjdzie ze szpitala a ja nie bardzo umiem - co najgorsze nawet nie wiem co mu gotować:((( Ratunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: muszę się nauczyć gotować:((( 29.08.05, 19:02 Skad my mamy wiedziec: wyjdzie ze szpitala ze skutkami dla przyszlego gotowania? Takie wpadanie w panike do niczego nie prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: muszę się nauczyć gotować:((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.05, 19:35 Nie przejmuj sie - kazdy kto teraz umie gotowac kiedys nie umial. Kup sobie pare ksiazek kucharskich (na poczatek najlepiej kuchnia polska z tradycyjnymi "domowymi" przepisami, to chyba najbezpieczniejsze) i w razie problemow pytaj kogos bardziej doswiadczonego (mama, sasiadka, starsza siostra???) No i gotuj, gotuj jak najwiecej a z czasem nabierzesz wprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: muszę się nauczyć gotować:((( 29.08.05, 20:32 Jesli ze szpitala to pewnie jakas dieta będzie wskazana. Zacznij nie od kucharza lecz od lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś