Gość: jjj IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.05, 18:37 Czasami do hotdogow czy zapiekanek dodaja taka cebule prazona? wyglada mniej wiecej jak platki kukurydziane, wiecie gdzie to kupic albo jak zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: cebula 14.09.05, 18:45 jest cholernie drogie ale jezeli jestes z miasta w ktorym jest piotr i pawel to dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaa Re: cebula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:00 ukraść z Ikei.. tam do hot-doga sobie sama dodajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: cebula 14.09.05, 20:53 jest do dostania w większych sklepach, mnie udało się ją kupi ć w Supersamie, za jakieś niewielkie pieniądze. Poszukaj w dziale z paczkowanymi bakaliami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch :D 15.09.05, 09:22 na szczęście nie, ale leżała w sąsiedztwie migdałów (gorzkich?) i orzechów. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: :D 15.09.05, 10:27 a obok płatki mydlane? wszystko dla wytrawnego smakosza Odpowiedz Link Zgłoś
alcoola Re: cebula 15.09.05, 09:55 Przesadzacie, jest praktycznie w każdym supermarkecie, a często w zwykłych sklepach spożywczych, w dziale z koncentratami spożywczymi (zupy w proszku itp.), ja najczęściej spotykam w takich plastikowych słoiczkach ok. 250-300 gramowych, kosztuje ok. 3-4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: cebula IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.05, 12:10 dzieki za info, widocznie musze sie jeszcze bardziej rozgladac, bo do tej pory mi nie wpadla pod reke i w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: cebula IP: *.ae.wroc.pl 15.09.05, 12:16 Jest jeszcze w Ikei, wydaje mi się że w rozsądniejszej cenie niż w hiper.. Odpowiedz Link Zgłoś