Gość: ika IP: *.osiedle.net.pl 24.09.02, 11:39 mi np. bardzo smakuje, a wam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momi Re: co sądzicie o Telepizzy ? 24.09.02, 13:09 Gorszej nie jadłam w życiu. Smakuje jakoś syntetycznie. Zamówiłam kiedyś z mięsem i było ono chyba jakieś suszone(jak w sproszkowanych koncentratach).Ciasto też mizerne(choć sie chwalą ,że niby dobre).I te okropne niby keczupy w saszetkach(za pomoca E- imituje smak pomidorowy)Mają za to świetną promocję.Często wydzwaniają do domu z ofertą .Wczoraj znów zadzwoniła kobieta z Telepizzy informując ,ze niby wylosowano mój numer;)) i mogę do jakiegos dnia kupic pizze z 50 %zniżką. Podziekowałam, na pewno nie skorzystam.Prosiłaś o opinię :dla mnie to ohyda i profanacja pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.waw.cdp.pl 24.09.02, 13:16 Stajęw obronie Tele Pizzy. Najlepsza zwykła pepperoni, hawajska również niczego sobie. Nie lubię pizz z mięsem, nie dziwię się, że nie smakowało. Dodatkowego sosu nie ma co zamawiać, tego na cieście jest i tak dużo, a jeśli trzeba więcej, wystarczy wyjąć ketchup z lodówki. Ciasto mają bardzo dobre. Jedyny mankament to to, że telepizzowa pizza strasznie tłusta... Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: co sądzicie o Telepizzy ? 24.09.02, 13:31 Gość portalu: Nadja napisał(a): > Stajęw obronie Tele Pizzy. Najlepsza zwykła pepperoni, hawajska również niczego > > sobie. Nie lubię pizz z mięsem, nie dziwię się, że nie smakowało. Dodatkowego > sosu nie ma co zamawiać, tego na cieście jest i tak dużo, a jeśli trzeba > więcej, wystarczy wyjąć ketchup z lodówki. W różnych okolicznościach zamawia sie pizzę(np do pracy:))więc keczupu może nie być pod ręką.A ten sos NA pizzy też sztuczny w smaku.Uważam ,że dobry produkt powiniem zawierac świeże składniki ,a nie suszone mięso. Nawet pieczarki były dziwne w smaku.No , chyba z tego co pamiętam to papryka była świeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: 195.117.149.* 24.09.02, 14:46 ja niestey bardzo lubie ale tylko Salamanke.ciasto jest swietne i ser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.02, 19:54 U nas w domu też najbardziej lubimy salamanke, ale zamiast oliwek zamawiamy pieczarki. I nie zamawiamy dodatkowego sosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.pool80116.interbusiness.it 24.09.02, 14:47 Dobrze, ze w Neapolu o tym nie wiedza, bo by jeszcze mafie przyslali. Ketchup do pizzy!!! Kto w Boga wierzy, niech ucieka! Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: co sądzicie o Telepizzy ? 24.09.02, 17:48 Jak napisałam w pierwszym poscie to "niby keczup" , bo składa sie z E-.... (substancje nadające smak i zapach:)Podejrzewam, że nawet brak tam pomidorów;) Ja też najbardziej lubię pizzę klasyczną na cienkim cieście, z dobrym sosem pomidorowym i mozzarellą.Ale u nas prawdziwa pizza nie cieszy sie zbytną popularnością.Raczej coś przerobione i udziwnione przez Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: co sądzicie o Telepizzy ? 24.09.02, 18:02 Nie przepadam. Ale niestety czasami zjadam np. w biurze. Później sobie obiecuję, że nigdy więcej ;) Sos chemiczny, ciasto aż "chodzi" od spulchniaczy, wysuszone mięso (na co zwróciły uwagę już moje przedmówczynie) - wszystko takie jakieś sztuczniste. Z warszawskich pizzerii najbardziej lubię Pizzerię Złota, która, jak sama nazwa wskazuje, mieści się przy ul. Złotej. Robią pizzę na dobrym cieniutkim cieście, sos ładnie pachnie oregano. Mam tylko jedno zastrzeżenie - coraz mniej dodatków na pizzach kładą, więc czasami lepiej po prostu zamówić zwykłą pizzę tylko z serem i położyć sobie na niej plasterki świeżego pomidora albo oliwki zamiast na pizzy marinara (z owocami morza) wpatrywać się w 5 małż ze słoika i kilka maleńkich jak ziarenka fasoli krewetek zagubionych na połaciach serowych. Ale tak jak mówię - i tak uważam, że jest najlepsza w Warszawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.osiedle.net.pl 27.09.02, 19:05 bardzo mi smakuje ,zwłaszcza usmiech boryny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.magma-net.pl 27.09.02, 21:46 no wlasnie - usmiech boryny jest swietny, ale i tak wole pizze wlasnej roboty. tanio i wiadomo co jem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiekpysiek Re: co sądzicie o Telepizzy ? 02.12.02, 19:40 mi bardzo smakuje. na pewno najlepsza z pizz na telefon. kiedys lubiłam głównie hawajską, ale niedawno odkryłam pyszny sosik barbecue, który łączę z pizza peperoni (ja jem w wersji bez cebuli) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczanka Re: co sądzicie o Telepizzy ? 02.12.02, 21:03 Według mnie, pizza to to nie jest. Naprawdę!!! Ale czasami smaczną kolacją może być. Wszystko zlezy tez w wypadku Tele Pizzy od wykonania. Zdażało mi sie jeść w naprawdę rewelacyjnej wersji (wpieczona, chrupiąca!!!) jak również w takiej nie do przyjęcia (białe, gąbczaste ciasto). Jestem chyba zwolennikiem pizzy klasycznej. Jadałam pizzę we Włoszech i wiem jak może rewelacujnie smakować prawdziwa pizza na cienkim cieście. Pychotka!!! A może to kwestia tego, że właścicielami Tele Pizzy są Hiszpanie a nie Włosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: *.sdi.biblpubl.waw.pl / 192.168.0.* 03.12.02, 10:56 Najgorsza z pizz zamawianych przez telefon. Najgorsze jest ich ciasto, jakieś bez smaku, mdłe, beznadziejne. A slogan "naszym sekretem jest ciasto" zupełnie nie pasuje do jakości tego ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: co sądzicie o Telepizzy ? IP: proxy / *.man.polbox.pl 03.12.02, 17:26 Zasolona! Straszna Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Pizza Hut 04.12.02, 17:25 Opowieść z pierwszej ręki, od mojego brata, który rok pracował tam jako kucharz: - pepperoni - najlepsza, szybko schodzi, więc wędlina zawsze świeża. - hawajska - ananasa trzyma się w wielkich kubłach, dosypuje świeżego i miesza z tym starym, jak ktoś ma pecha, to dostaje parodniowego. - serowa - mieszanka serów do niej jest zawsze zeschnięta. - farmerska - trzymać się z dala od kurczaka. - wegetariańska - brokuł jest miękki, zwiędnięty i przechodzony. - na każdej uważać na pieczarki - jak z ananasem, te najstarsze są już często oślizgłe. - mięsna - może być, też w miarę szybko schodzi i wędlina raczej świeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Pizza Hut IP: *.mtnet.com.pl 04.12.02, 20:24 a co myslicie o pizzy hut? ja mysle ze jest bleee! ale lubie salatkowy barr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza oh! IP: 3E1FE* / *.blueyonder.co.uk 04.12.02, 22:49 ja robie pizze domowym sposobem wg Roseanne i ...mroze!! jak potrzebuje to wkladam na 20 minut do piecyka i hej pronto !! wiem ze swieza i wiem co w niej jest Odpowiedz Link Zgłoś