Dodaj do ulubionych

Co dla teściów?

IP: *.devs.futuro.pl 21.10.05, 09:59
Wracają z podróży i chciałam ich zaskoczyć, czy znacie fajny i smaczny
przepis na sałatkę dla teściowej i na śl,śledzika dla teścia. Tylko nie za
egzotyczne, bo oni za bardzo za tym nie przepadają, tzn za nowościami
Obserwuj wątek
    • marghot Re: ;)))) 21.10.05, 10:08
      o, dla mojej taka sąltka grzybowa to wspaniały pomysł :)
      • Gość: DESI Re: ;)))) IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 10:39
        MARGHO.....dostalas maila?
        • marghot Re: ;)))) 21.10.05, 10:49
          jasne, dzięki będę na dniach pisała co u mnie
    • abosa Re: Co dla teściów? 21.10.05, 10:32
      Myślę, że najłatwiej będzie Ci się na coś zdecydować, gdy wejdziesz na Galerię.
      Ostatnio był ciekawy i prosty przepis na śledzie (+ piękne zdjęcia);
    • Gość: misia Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 10:50
      zrób to co podałabyś swoim rodzicom i pewnie bedzie b fajnie
      • Gość: Malwina Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 10:53
        tak zawsze staram się o wielką uprzejmość i grzecznośc z myślą że kiedyś będę
        teściową ( mam syna ) ale to się wynosi z dobrego domu
        • Gość: DESI Re: Co dla teściów? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 11:07
          Uklony dla takiej synowej jak Ty. Co tylko przygotojesz im...napewno beda ci
          wdzieczni. Najlepszego
    • Gość: IRMA Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:22
      nie takie ważne co przygotujesz najwazniejsza atmosfera i twoja miła buzia w
      progu bądź życzliwa i tak wychowaj dzieci to popłaca to wraca
      • Gość: Maja Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:24
        bardzo życzyłabym sobie kiedyś takiej synowej
        • Gość: lili Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:28
          ale fajna synowa najgorsze są te z kompleksami nadrabiają złośliwością i
          poniżaniem rodziny meża
          • Gość: Runi Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:30
            spytaj mamę napewno ci dobrze poradzi widać mądra jeżeli taką ma córkę
            serdecznie pozdrawiam
    • Gość: DESI Re: Co dla teściów? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 11:31
      Tescia nigdy nie poznalam. Tesciowa jak urodzily sie moje dzieci.... nigdy nie
      przyszla do mojego mieszkania pod pretekstem ze dla niej za daleko. Bzdura. A
      zawsze mialam do niej szacunek. Ah... zapomnialam powiedziec ze ja jestem polka
      a moj maz byl wlochem. Z ich mentalnoscia ...bylam extracomunitaria. (
      traktowana jak osoba z innego swiata ). Uwazala ze zabralam jej syna z domu....
      dla SFEBRYKOWANIA dzieci . Przepraszam za moja rozrzalenia. Nic nie mam
      kontro tesciow
      • Gość: zosia Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:35
        ale my żyjemy w Polsce i mentalność innych nacji nas mało opbchodzi
        • Gość: siwek Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:38
          tak nie wyciągajcie skrajnych przypadków ogółem teściowe i mamy to to samo
          szkoda tylko że młode kobiety robią różnice chociaż jak znam to głównie te
          których teściowa coś sobą reprezentuje a mam niewiele tam gdzie pełna kultura
          różnic sie nie robi
          • Gość: gołąb Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:41
            widocznie desi dużo twojej winy nie umiałaś pewnie z teściową żyć ja też mam
            teściów włochów i nie podzielam twojej opini to dopiero rodzinni wspaniali
            ludzie pewnie z tobą nie szło
            • Gość: DESI Re: Co dla teściów? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 11:50
              nie wiem jak ci wytlumaczyc. moja tesciowa byla bardzo zazdrosna o swojego
              syna. mieszkal zawsze z nia... traktowala jego - 40 lat jak dziecko. kiedy
              dowiedziala sie ze oczekuje pierwsze dziecko..... nie chciala ze mna rozmawiac.
              a dzien w dzien nawet w ciazy chodzilam do niej robic zakupy i sprzatac
              mieszkanie. wedlug Ciebie to malo?. Ona nie zmienila nawet 1 pieluchy dla
              moich dzieci.
        • Gość: DESI Re: Co dla teściów? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 11:39
          wszyscy mamy serca...czy wloskie czy polskie.... sa serca.
    • samo Re: Co dla teściów? 21.10.05, 11:44
      Sałatka dla teściowej:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=30671974
      Śledzik:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=30557515&a=30557515
    • Gość: stokrotka Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:45
      niestety z takich tematów się nie żartuje mam teściową i bardzo mocno ją
      szanuję liczę się więcej jak z mamą bo ze swoją mamą wszystko ujdzie a teściowa
      też mama i liczyc się trzeba korona mi z głowy nie spadnie
      • Gość: miłka Re: Co dla teściów? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.05, 11:48
        na mnie na początku patrzono z niechęcią w rodzinie męża ale zrobiłam wszystko
        żeby mnie zaakceptowano i jest ok warto było
    • Gość: DESI Re: Co dla teściów? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 21.10.05, 11:53
      WIEM ZE NIE JEST TO FORUM NA TE SPRAWY..... PRZEPRASZAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka