Dodaj do ulubionych

obiad dla dziecka

28.10.05, 09:32
Co lubią jeść wasze dzieci? Nie mam już pomysłów na obiad. Podpowiedzcie.
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 09:41
      w jakim wieku dziecko?

moja je zazwyczaj to co my
      od dosc dawna
      • bedada Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 10:11
        Moje odkąd skończyło rok je to samo co my.
        • Gość: Desi Re: obiad dla dziecka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 28.10.05, 10:18
          muj najmlodszy ( teraz 14 lat) jadl w tym wieku muszle az uszy mu sie trzesly
    • Gość: zadumana Re: obiad dla dziecka IP: 213.17.230.* 28.10.05, 10:21
      Jak miło brzmi takie pytanie. Mój Były niejadek (dzis 13) po prostu nie lubił
      niczego jeść. Ufff... Mamy to za sobą.
      • Gość: Desi Re: obiad dla dziecka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 28.10.05, 10:26
        moj 16-asto latek od urodzenia nie je miesa, serow, poza mozzarella, ryb. mam z
        nim straszny klopot. zyl by tylko na pizzy, frytkach i makaronach. ale rosnie
        dobrze....prawie 195 cm :)
    • mika_p Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 12:35
      Stołówkowe żarło, dlatego chodzi na szkolne obiady 4 razy w tygodniu. Mozemy
      zjesc z mezem swinstwo typu watróbka, leczo, jakies podroby czy eksperymenty.
      Junior łaskawie zje pomidorówkę, rosoł, schabowe, mielone, gulasz, makaron z
      sosem, ryz z sosem słodko-kwasnym, ryz lub makaron z truskawkami. Zupę
      gulaszową jadł dopóki się nie dowiedział, ze jest w niej cukinia i papryka,
      barszcz czerwony (no, buraczkowa zupa-krem) jadł dopóki nie pwoiedziałam, ze
      wmiksowałam do niego warzywa żeby był gęstszy, generalnie szkodzi mu wiedza o
      tym, co ma na talerzu, bo wbrzydza. Dlatego tez ma zakaz czytania jadospisu
      przed wejsciem do szkolnej stołowki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka