anetkarobert 28.10.05, 09:32 Co lubią jeść wasze dzieci? Nie mam już pomysłów na obiad. Podpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 09:41 w jakim wieku dziecko? moja je zazwyczaj to co my od dosc dawna Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 10:11 Moje odkąd skończyło rok je to samo co my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desi Re: obiad dla dziecka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 28.10.05, 10:18 muj najmlodszy ( teraz 14 lat) jadl w tym wieku muszle az uszy mu sie trzesly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana Re: obiad dla dziecka IP: 213.17.230.* 28.10.05, 10:21 Jak miło brzmi takie pytanie. Mój Były niejadek (dzis 13) po prostu nie lubił niczego jeść. Ufff... Mamy to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desi Re: obiad dla dziecka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 28.10.05, 10:26 moj 16-asto latek od urodzenia nie je miesa, serow, poza mozzarella, ryb. mam z nim straszny klopot. zyl by tylko na pizzy, frytkach i makaronach. ale rosnie dobrze....prawie 195 cm :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: obiad dla dziecka 28.10.05, 12:35 Stołówkowe żarło, dlatego chodzi na szkolne obiady 4 razy w tygodniu. Mozemy zjesc z mezem swinstwo typu watróbka, leczo, jakies podroby czy eksperymenty. Junior łaskawie zje pomidorówkę, rosoł, schabowe, mielone, gulasz, makaron z sosem, ryz z sosem słodko-kwasnym, ryz lub makaron z truskawkami. Zupę gulaszową jadł dopóki się nie dowiedział, ze jest w niej cukinia i papryka, barszcz czerwony (no, buraczkowa zupa-krem) jadł dopóki nie pwoiedziałam, ze wmiksowałam do niego warzywa żeby był gęstszy, generalnie szkodzi mu wiedza o tym, co ma na talerzu, bo wbrzydza. Dlatego tez ma zakaz czytania jadospisu przed wejsciem do szkolnej stołowki. Odpowiedz Link Zgłoś