Dodaj do ulubionych

__rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K-ów?!

13.12.05, 19:02
zniknął :( Wszędzie tylko Krakus. A Hortex jest tylko taki "soczek"-barszczyk
z sokiem jabłokowym - help!
Obserwuj wątek
    • brynia2 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 13.12.05, 21:21
      Skusiłam się kiedyś właśnie na ten z jabłkiem w litrowym kartonie Hortexu, jest
      bardzo smaczny, dodałam tylko odrobinę pieprzu mielonego
    • krzysztof_wandelt W Łodzi nawet w mojej piekarni stoi, do której 13.12.05, 21:30
      przechodzę obok cukierni Hortexu, w której też jest.
      Niestety nie jedziemy w góry tym razem, ale moge spróbować spakować...
      • orissa W Gdańsku też jest 13.12.05, 21:46
        ale strach wysyłąć pocztą bo mogłoby się uszkodzić :-/
        Kurcze, a w weekend dwa razy przez Kraków przejeżdżałam.
        • kjkk Re: W Gdańsku też jest 14.12.05, 14:24
          dziekjue Wam bardzo za zyczliwosc :)

szukam dalej, choc jak dotad NIGDZIE nie ma, wszedzie tylko Krakus promowany :
          ( dziwna sprawa....
    • Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:30
      Nie zniknął,zmienili opakowanie.
      I od zawsze to był sok buraczano -jabłkowy-tylko na starym opakowaniu było
      napisane "barszczyk", a skład :buraki +jabłka:)
      • Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:36
        tu jest w "starym" opakowaniu-o to chodziło?
        www.hipernet24.pl/se.php?sw=sok
        • kjkk Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 14.12.05, 14:38
          ale tamto to nie był sok... tylko pod hasłem ZUPY polskie czy tam dobre ...
          • Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:44
            na pewno hortex?
            Zobacz tu:
            soki.hortex.com.pl
            • Gość: synus2 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:56
              Nie rozpaczaj jeżeli jesteś z w/wy wpadnij do sklepu Hoża 61 bądż na Ursynów
              ul.KoNski Jar 6, tam są Twoje ulubione barszczyki.
    • yavorius Ależ! 14.12.05, 15:01
      Najlepszy jet Krakus!
    • natalicja Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 15.12.05, 11:03
      Jest w sklepie IGA, ul na kozlowce ( a moze spoldielcow?). W kazdym razie bez
      paniki, jest w stalej sprzedazy. Gdzie indziej tez pewnie jest, faktycznei teraz
      nazywa sie sok.
    • krzysztof_wandelt Przepraszam, sprawdziłem organoleptycznie jest to 15.12.05, 17:00
      sok buraczano-jabłkowo, ale jest bardzo smaczny i taki stosowałem, kiedys.
      Swietny jest też koncentrant Rolnika - nie jest tak intensywnie jodynowaty jak
      Krakusa, ale naturalnie łagodny :)
    • lunatica Jest w Kauflandzie na Bratysławskiej, 16.12.05, 08:30
      wczoraj widziałam :-)
    • narcyza5 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 16.12.05, 08:32
      carrefour, wczoraj widziałam
      • kjkk SOK jest WSZĘDZIE 16.12.05, 13:55
        ZUPY niet :(
        • Gość: g Re: SOK jest WSZĘDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:07
          A mi się wydaje,że Ci sie "pozajączkowały" firmy,nie kojarzę zup w kartonach
          Hortexu.
          Moze Knur :) to był, albo Winiary.
          A tak na marginesie:Barszczyk czerwony w kartonie "Krakusa" ma w swoim składzie
          bulion drobiowy-ciekawe ile osób nieświadomie post złamie.
          • pina-colada Re: SOK jest WSZĘDZIE 18.12.05, 12:50
            W Wigilię już nie ma postu. To tak na marginesie...
            • Gość: g Re: SOK jest WSZĘDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:02
              nie ma, ale wiele osób przestrzega, bo tradycja.
              A tu niespodzianka:)
        • lunatica oni mają barszczyk 16.12.05, 15:13
          www.sklepabc.pl/index.php?s=145530&c=306&pr=
          sklepy ABC są w całym Krakowie, np. w dawnym kinie Wanda.
          biuro@sklepabc.pl
          możesz kupić on-line
          • lunatica do góry, bo nie wiem, czy przeczytał(a)eś :-) nt. 17.12.05, 10:50

• kjkk Re: do góry, bo nie wiem, czy przeczytał(a)eś :-) 17.12.05, 14:38
              dziekuje Lunatico, tez to znalazłam, tzn ten Barszcz w ABC, ale na opakowaniu
              jak byl stoi : sok buraczano-jabłkowy :\

nie wiem juz, czy cała moja familia jakas pomrocznosc jasna ma z tymi
              zupami.... :\
              • lunatica no to do bani! :-( nt. 18.12.05, 12:04

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka