kjkk 13.12.05, 19:02 zniknął :( Wszędzie tylko Krakus. A Hortex jest tylko taki "soczek"-barszczyk z sokiem jabłokowym - help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brynia2 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 13.12.05, 21:21 Skusiłam się kiedyś właśnie na ten z jabłkiem w litrowym kartonie Hortexu, jest bardzo smaczny, dodałam tylko odrobinę pieprzu mielonego Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt W Łodzi nawet w mojej piekarni stoi, do której 13.12.05, 21:30 przechodzę obok cukierni Hortexu, w której też jest. Niestety nie jedziemy w góry tym razem, ale moge spróbować spakować... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa W Gdańsku też jest 13.12.05, 21:46 ale strach wysyłąć pocztą bo mogłoby się uszkodzić :-/ Kurcze, a w weekend dwa razy przez Kraków przejeżdżałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: W Gdańsku też jest 14.12.05, 14:24 dziekjue Wam bardzo za zyczliwosc :) szukam dalej, choc jak dotad NIGDZIE nie ma, wszedzie tylko Krakus promowany : ( dziwna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:30 Nie zniknął,zmienili opakowanie. I od zawsze to był sok buraczano -jabłkowy-tylko na starym opakowaniu było napisane "barszczyk", a skład :buraki +jabłka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:36 tu jest w "starym" opakowaniu-o to chodziło? www.hipernet24.pl/se.php?sw=sok Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 14.12.05, 14:38 ale tamto to nie był sok... tylko pod hasłem ZUPY polskie czy tam dobre ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:44 na pewno hortex? Zobacz tu: soki.hortex.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synus2 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:56 Nie rozpaczaj jeżeli jesteś z w/wy wpadnij do sklepu Hoża 61 bądż na Ursynów ul.KoNski Jar 6, tam są Twoje ulubione barszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
natalicja Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 15.12.05, 11:03 Jest w sklepie IGA, ul na kozlowce ( a moze spoldielcow?). W kazdym razie bez paniki, jest w stalej sprzedazy. Gdzie indziej tez pewnie jest, faktycznei teraz nazywa sie sok. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt Przepraszam, sprawdziłem organoleptycznie jest to 15.12.05, 17:00 sok buraczano-jabłkowo, ale jest bardzo smaczny i taki stosowałem, kiedys. Swietny jest też koncentrant Rolnika - nie jest tak intensywnie jodynowaty jak Krakusa, ale naturalnie łagodny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Jest w Kauflandzie na Bratysławskiej, 16.12.05, 08:30 wczoraj widziałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyza5 Re: __rozpaczliwieSZUKAM- barszcz Hortex karton-K 16.12.05, 08:32 carrefour, wczoraj widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: SOK jest WSZĘDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:07 A mi się wydaje,że Ci sie "pozajączkowały" firmy,nie kojarzę zup w kartonach Hortexu. Moze Knur :) to był, albo Winiary. A tak na marginesie:Barszczyk czerwony w kartonie "Krakusa" ma w swoim składzie bulion drobiowy-ciekawe ile osób nieświadomie post złamie. Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: SOK jest WSZĘDZIE 18.12.05, 12:50 W Wigilię już nie ma postu. To tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: SOK jest WSZĘDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:02 nie ma, ale wiele osób przestrzega, bo tradycja. A tu niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica oni mają barszczyk 16.12.05, 15:13 www.sklepabc.pl/index.php?s=145530&c=306&pr= sklepy ABC są w całym Krakowie, np. w dawnym kinie Wanda. biuro@sklepabc.pl możesz kupić on-line Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: do góry, bo nie wiem, czy przeczytał(a)eś :-) 17.12.05, 14:38 dziekuje Lunatico, tez to znalazłam, tzn ten Barszcz w ABC, ale na opakowaniu jak byl stoi : sok buraczano-jabłkowy :\ nie wiem juz, czy cała moja familia jakas pomrocznosc jasna ma z tymi zupami.... :\ Odpowiedz Link Zgłoś