Gość: lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:16 wyszukiwarka jakos nic ciekawego mi nie "podpowiedziała", a ja dostałam piękny kawał prosciutto z Włoch... ktoś pomoże mi wymyśleć coś pysznego? może na ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
illiterate Re: coś dobrego z prosciutto 27.12.05, 01:27 Cos takiego kiedys jadlam - pare cieniutkich plasterkow prosciutto w, hm, to chyba bylo ciasto francuskie albo cos podobnego - tak troche tylko zawinete, w taki rodzaj okienka (szynke bylo widac od gory). Podane bylo na lekkim sosie z prawdziwkow i bylo oszalamiajaco pyszne. A - jesli Cie stac i masz gdzie kupic swieze figi, to polec Jamie Oliwierem - natnij figi (ciemne) od gory na krzyz, scisnij i owin kazda cieniutkim plasterkiem. Bardzo sugestywna, seksowna przekaska. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: coś dobrego z prosciutto 27.12.05, 04:45 www.recipeland.com/recipes/bytitle/prosciutto/0/ Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: coś dobrego z prosciutto 27.12.05, 12:02 Prosicutto to znaczy dokladnie szynka. Szynka, czyli jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: coś dobrego z prosciutto IP: *.adsl.proxad.net 28.12.05, 02:06 Faja lista przepisow - u mnie sie zaden nie otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: coś dobrego z prosciutto 27.12.05, 17:55 no własnie jaką masz tę szynke ?:) pewnie parmeńską wpisz w wyszukiwarkę ?"permenśką/ parmeńskiej" .,. a nie prsicutto a znajdziesz mnóstwo pomysłow\ no i jeszcze.. zalezy co lubisz i na co szukasz przepisu.. przystawka, makaron, danie głowne? Odpowiedz Link Zgłoś