Gość: wdzieczny IP: *.chello.pl 14.02.06, 14:28 Co mozna do nich dodac oprocz bulki,pieczarek i sera i czym doprawiac :) DZIEKUJE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momas Re: Domowe zapiekanki 14.02.06, 14:33 Kawałek wędliny. sos pomidorowy, ser blue ser typu cammambert zioła prowansalskie oregano, anansa pieczone mieso bekon, jajko sadzone pomidory cebulę (jezeli kros ma rażliwy żołądek - sparzyć przed dodaniem) ser feta oliwki papryka..... Praktycznie - jeszcze dużo rzeczy sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzieczny Re: Domowe zapiekanki IP: *.chello.pl 14.02.06, 14:40 dzieki..a czy te pieczarki to sie dusi do zapiekanki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Domowe zapiekanki 14.02.06, 14:45 Można smażonę same, można smażone z cebulką, można surowe. Surowe radze pokroić, posolić i zostawić na sicie do odcięknięcia. Wtedy bułka nie zamoknie. Aha, przypomniał mi sie jeszcze tuńczyk w sosie własnym, por, ... Jednak przyzapiekankach na bułce dobrzejest wszystko posypac startym serem (mieszanką serów)by wszystko trzymał sie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Domowe zapiekanki 14.02.06, 14:47 Jasny gwint - przepraszam za literówki, ale dosyć rzadko piszę po polsku i wtedy ogromnie się staram pamiętać o przycisku alt...Jak widać nie zawsze mi to wychodzi.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzieczny Re: Domowe zapiekanki IP: *.chello.pl 14.02.06, 14:56 Dziekuje,jestem niesamowicie wdzieczny :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś