Gość: anielcia IP: *.ipt.aol.com 05.01.03, 14:05 CZY KTOS MOZE WIE JAKIMI PROPORCJAMI ZAMIENIC DROZDZE SWIEZE Z SUSZONYMI??? JEZELI MAM W PRZEPISIE 4 DAG SWIEZYCH ILE TO BEDZIE SUSZONYCH?? Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: POMOCY!!! PILNE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 14:25 Na ogół na opakowaniach z suchymi drożdżami jest podane na jaką ilość mąki są te drożdże. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIELCIA Re: POMOCY!!! PILNE!!! IP: *.ipt.aol.com 05.01.03, 14:33 Gość portalu: Maria napisał(a): > Na ogół na opakowaniach z suchymi drożdżami jest podane na jaką ilość mąki są > te drożdże. > Maria NA MOICH DROZDZACH NIE MA NIC TAKIEGO. NIE WIEM CO ZROBIC??? POMOZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIELCIA Re: POMOCY!!! PILNE!!! IP: *.ipt.aol.com 05.01.03, 14:37 Gość portalu: Maria napisał(a): > Na ogół na opakowaniach z suchymi drożdżami jest podane na jaką ilość mąki są > te drożdże. > Maria NA MOICH NIC TAKIEGO NIE MA I NIE WIEM CO MAM ZROBIC?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: POMOCY!!! PILNE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 14:48 Mogę Ci pomóc tylko w ten sposób. Zmierzyłam zawartość swojej torebki suchych drożdży na 5o dag mąki i są to dwie płaskie łyżeczki do herbaty. Nie wiem czy Ci w ten sposób pomogłam? Pozdrawiam - Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIELCIA Re: POMOCY!!! PILNE!!! IP: *.ipt.aol.com 05.01.03, 15:05 ZROBIE JAK MI PODALAS. DAM ZNAC JAK WYSZLO. SERDECZNE DZIEKI ZA POMOC Odpowiedz Link Zgłoś