Gość: agag BLE!!!Ja teraz chodze do Groszka:P:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:23 Co najczęściej kupujecie w Groszku?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boza krowka Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:16 Grahamki i zolty ser zdaje sie ze ze Swiatowida(pycha) Czasem wode i papier t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Biedronka IP: *.chello.pl 27.12.06, 12:59 Podnosze bo wlasnie obok mnie otworzyli Biedronke. Moze ktos jeszcze cos napisze, a nawet jesli nie to moze kto jeszcze nie czytal to sobie pocztya :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Biedronka IP: *.chello.pl 28.12.06, 00:58 Ja robie większość zakupów w Biedronce spożywczych i chemicznych (papier toaletowy Quinn - super jakość , worki na śmieci , mydło Love - dużo by wymieniać ale szególnie polecam chusteczki i pieluszki Dada (Pampersy się chowaja - używałam przez 6 m-cy i prawie codziennie grubsza zawartość lądowała na szyji , po ponad roku stosoawania dada nic takiego nie miało miejsca . Za spożywki polecam masło solla (takie samo jak Rama tylko tańsze , ser Edamski , tuńczyk - ale ten droższy po 2,49 . Zresztą najlepiej samej sprawdzić a jakość produktów z Biedronki a np. Tip czy Lider price jest nieporównywalna - tam są śmieci a tu pełnowartościowe produkty . Nie jestem pracownikiem Biedronki tylko zadowoloną klientką która ma ok. 400 zł więcej w portfelu w oszczędnosci na produktach codziennych a wkurza mnie hipokryzja niktórych osób , w wiekszości sklepów pracownicy nie mają różowo a tu chociaż mają pensję na czas a nie z opóźnieniami jak w wielu małych sklepach rodzimych . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagusia Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:41 Z żywności kupuję danonki i ser Zielona Łąka (świetny do serników i naleśników), poza tym chemię i jakieś drobiazgi na promocji np. ozdoby choinkowe, świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieliczka Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:45 warzywa na patelnię, oraz bardzo często olej z pestek winogron za 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Biedronka 29.12.06, 03:32 Nie znam jeszcze zbyt dobrze Biedronki, bo jestem tu od niedawna, ale wpadam czasami bo to pierwszy sklep po drodze z mojej wsi do miasta. To co chcialam powiedziec bardziej dotyczy niskich cen w sklepach takich jak Biedronka, Lydl i Aldi. Gdy mieszkalam we Francji przez dlugi czas omijalam je wielkim lukiem wychodzac, tak jak wiekszosc z was, z zalozenia, ze jak za tanio to cos nie gra. Oczy mi sie otworzyly gdy zamieszkalam dosc niedaleko Lydla. Zaczelam od cukru i art. przemyslowych. Kiedys kupilam w Lydlu bardzo fajne ozdobne pudelka do fotografii za 2,5 euro sztuka(do dzis pamietam cene). Wyobrazcie sobie moje zdziwienie, gdy jakis czas pozniej ujrzalam te same pudelka w sieci Inno za 11,5 euro sztuka. Dokladnie te same. W swoim czasie mechanizmy niskich cen doskonale wyjasnil we francuskiej tv M6 program publicystyczny "Capital". O wyzysku personelu nie mowili, bo stosuja go we wszystkich sieciach. Natomiast zwrocili uwage na to, ze towar jest przedstawiony klientowi w mozliwie najtanszy sposob - na etazerkach, na paletach i w metalowych koszach. W rankingu na swiezosc produktow zywnosciowych Lydl zajal 2 miejsce. Dodam tylko, ze polski Lydl jest o wiele drozszy od francuskiego. Moglam naprawde porownac, bo jadac do pl owinelam gary w reklamowke francuskiego i porownalam z cenami w pl. A moc nabywcza i place sa przeciez bardzo rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Biedronka 29.12.06, 09:54 ciasto francuskie - mają cieniutkie nadspodzieawanie świetne i w rewelacyjnej cenie: 2,99 zł po rozłożeniu jest to kawałek o wymiarach 42 x 25 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Biedronka IP: *.dsl.club-internet.fr 29.12.06, 17:45 nie czytalam wszystkich wypowiedzi, byc moze juz o tym bylo... Chodzi mi o nabial w Biedronce, konkretnie jogurty. Ludzie, przeciez to jest kryminal ! Zelatyna z domieszka zsiadlego mleka, a przeciez jogurt z zalozenia ma byc zdrowy dla organizmu. Nie bede sie rozpisywac o tym jak szkodliwa jest czesto i w duzych ilosciach spozywana zelatyna, bo o tym chyba kazdy wie. Wiemy rowniez jakie sa zalety prawdziwego jogurtu i dlaczego jest zalecane spozywanie sloiczka/pojemniczka 3-4 razy dziennie (zwlaszcza dotyczy to kobiet). A tutaj zenia za psi pieniadz GOWNO , ktore w ogole nie powinno bylo zostac dopuszczone do komercjalizacji. Rozumiem, ze w Polsce jest niska stopa zyciowa bez wzgledu na status spoleczny. Biedronkowy "jogurt" jadlam u kuzyna, zapalonego biedronkowca, ktoremu nauczycielska pensja nie pozwala na robienie zakupow w innym sklepie... prawda jest taka, ze nie chce mu sie robic zakupow z glowa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:19 Ja kupuje jogurty w biedronce z kawałkami owoców około0,80zł. Nie czuję różnicy w smaku i konsystencji. Ostatnio kupiłam pierozki z kapusta i grzybami-byłam zaskoczona, bo prawde mówiąc myślalam, ze nie będą najlepsze- były świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Biedronka IP: *.dsl.club-internet.fr 30.12.06, 17:29 ja jadlam naturalny, w takim duzym pojemniku. odstawal od scianek. zobacz na opakowaniu ile tam jest zelatyny ! moze ten twoj byl i smaczny, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Biedronka IP: *.pr.radom.net 30.12.06, 19:39 Twoje pierogi mowisz dobre. A ja kupiłam kiedys z truskawkami. Były ohydne. W srodku jakiś kwaśno-octowaty dżem . To samo z uszkami rzekomo z mięsem . Bylo samo ciasto , gumowe , w każdym razie ja nie dopatrzylam sie tam śladu jakiegokolwiek nadzienia. Tylko ruskie pierogi rzeczywiście dobre. I te kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:23 Sprawdzałam, jogurt, który kupuje, nie awiera ogromnych ilości żelatyny!!!! A, pierogi z truskawkami rzeczywiscie nie do zjedzenia-ohyda,to samo z pyzami z mięsem-nie polecam. Ja kupiłam ostatnio nie pierogi tylko uszka do barszczu z kapusta i grzybami -były smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś