janis4 30.05.06, 09:58 Przymierzam się do kupna niewielkiego do domowego użytku. Czy ktoś może ma i używa? Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default Re: grill elektryczny 30.05.06, 10:08 Ja miałam, użyłam go chyba jeden raz, jak dla mnie gadżet zupełnie bezużyteczny. Grill to grill, na powietrzu, dymek itd., w domu to wolę użyć zwyczajnie patelni albo piekarnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia7 Re: grill elektryczny 30.05.06, 10:45 pod warunkiem ze nie ma termostatu.. ten z termostatem jak juz sie nagrzeje do wlasciwej temperatury to sie wylacza i temperatura spasc musi dosc pokaznie, zeby zaczal od nowa grzac - cale "grilowanie" poczatkowe trwa zatem kilkadziesiat sekund (o ile nie kilkanascie ;(( ) - czyli kisi sie toto- mieso ryba itd "na letnio" - soki wyplywaja, kolor i skorke traci...loj takie ni pies ni wydra, o kant stolu rozbic ale jesli mozesz regulowac temperature "recznie" - to moze byc nawet niezla zabawa na balkonie (w mieszkaniu tez ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f mam, uzylem kilka razy, przegral z patelnią grill 30.05.06, 11:16 owa kompletnie... A żarło to to prądu jak dziad z chłopcem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: mam, uzylem kilka razy, przegral z patelnią g 30.05.06, 11:48 No i patelnie latwiej umyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 a ja posiadam takowy i jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:19 bardzo zadowolona. Korzystam przynajmniej raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś