Gość: ADHD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:59 co zrobic lub co dodać do placków ziemniaczanych (oprócz zjedzenia) żeby jak chwilę poleżą nie ciemniały (czarniały). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haw5 Re: placki ziemniaczane ..pomocy. IP: *.e-wro.net.pl 04.06.06, 22:02 Taka ich uroda.Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: placki ziemniaczane ..pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:18 myslałam że cos trzeba dodać. . czyli te co podaja w restauracjach i "barach" są z jakiegoś proszku (co mozna kupic w markecie)a nie z ziemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: placki ziemniaczane ..pomocy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:32 im wiecej jajek tym są jasniejsze byle nie przedobrzyć bo wyjdzie melanż jajoziemiaczny Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: placki ziemniaczane ..pomocy. 05.06.06, 03:49 No i co z tego , ze ciemne ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma30 Zolte placki 05.06.06, 05:16 Zeby placki ziemniaczane byly zolciutkie trzeba dodac do nich odrobinke proszku do pieczenia - ot i cala tajemnica. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
milady66 Re:placki ziemniaczane bardzo dobre. 05.06.06, 16:18 ja dodaje do plackow ziemniaczanych zamiast mąki grysik,są pyszne ,nie czernieją i można nawet odgrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L1 Re: placki ziemniaczane ..pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:18 zrobiłam dzisiaj zgodnie z waszymi tezami, no i nie zczarnialy ! bo nie miały czasu takie były pyszne że zjedliśmy je odrazu.. Odpowiedz Link Zgłoś