Gość: dada IP: *.elsat.net.pl 12.06.06, 08:09 Mam sporo ugotowanego mięsa co mogę z niego zrobić.Może jakieś pulpety?Kto mi podpowie i poda przepis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciejka Re: co z gotowanego mięsa?? IP: 82.160.238.* 12.06.06, 09:46 pierogi z mięsem krokiety lub tylko naleśniki z farszem mięsnym makaron z gotowanym mielonym mięsem jako dodatkowy składnik do koltletów mielonych, pulpetów, itp. przepisów nie posiadam, gotuję na wyczucie, ale znajdziesz je wszędzie w necie Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: co z gotowanego mięsa?? 12.06.06, 10:11 Faszerowaną paprykę, kabaczki, cukinie. No i oczywiście gołąbki. Poza tym bułeczki drożdżowe z farszem mięsnym - bardzo elegancki dodatek do barszczyku lub bulionu. Ewentualnie kulebiak. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: co z gotowanego mięsa?? 12.06.06, 10:35 Pulpety to robię raczej z mięsa świeżego nie gotowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: co z gotowanego mięsa?? 12.06.06, 10:37 Jeszcze zapomiałam. Bardzo dobre jest gotowane mięso z sosem musztardowym, chrzanowym, cebulowym, no i nieśmiertekna potrawka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: co z gotowanego mięsa?? IP: *.elsat.net.pl 12.06.06, 10:38 Bardzo wszystkim dziękuję!Stanęło na pasztecikach i barszczyku;-)Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś