etabeta 27.06.06, 22:40 mam tak z pol kilo mrozonych podgrzybkow podsmarzonych przed zamrozeniem z ceulka.Co moge z nich zrobic pysznego?myslalam o miesie w sosie z grzybami ale macie moze lepsze pomysly?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drinkit Re: mrozone grzyby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 22:43 -makaron w sosie smietanowo-grzybowym -moze rozmrozic, podrasowac przyprawami i zmiksowac na paste -paszteciki/ krokiety z grzybami -risotto z grzybami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinkit Re: mrozone grzyby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 22:48 no jeszcze cos mi wpadło: z omletem lub jajecznicą Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: mrozone grzyby 28.06.06, 14:48 Nafaszerować nimi jakieś kruche mięcho... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: mrozone grzyby 28.06.06, 20:53 pierogi:> ja mam gdzies zamrozone ciasto pierogowe, chcesz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
etabeta Re: mrozone grzyby 28.06.06, 22:13 bardzo chetnie:)podrzuc na Pogodno jak mozesz:)pzdr i dzieki za wszelkie pomysly:) Odpowiedz Link Zgłoś