Gość: lila IP: *.chello.pl 14.07.06, 16:19 mam już przygotowane 2 kremy: brokułowy i marchwiowy, chcę to podać jako dwukolorową zupę, taką np. zieloną z pomarańczową spiralną linią na wierzchu talerza, jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momas Re: zupa-krem dwukolorowa 14.07.06, 16:24 np.dwie chochelki jednoczesnie po obu stronach talerza. wyjdze pól zielonej, pół czerwonej. albo najpierw nalej jeden kolor, a potem delikatnym strumieniem drugi, gormująć spiralę. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: zupa-krem dwukolorowa 14.07.06, 16:25 przepraszam, coz sie porobilo z klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotha Re: zupa-krem dwukolorowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:29 Zapewne ta zupa pyszna! Uwielbiam kremy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: zupa-krem dwukolorowa 14.07.06, 18:11 Ja do takich zup uzywam dwoch kubkow do mierzenia (Pyrex) z dziubkami i leje z obu stron talerza. Jezeli obie czesci sa wystarczajaco geste, mozna uzyskac desen "yin-yang". Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: zupa-krem dwukolorowa 15.07.06, 21:12 Korzystając z okazji mogę prosić o przepisy na te kremy. Odpowiedz Link Zgłoś