Gość: Dorna IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.07.06, 11:17 Do czego dodajecie tą suszoną przyprawę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Estragon 19.07.06, 11:21 tę. Do sosu do spaghetti bolognese na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f ach...wężowe ziele... mmm do ogórków! 19.07.06, 11:21 i tysiąca innych: www.kamis.pl/x.pro/ModSpices/ShowSpice/6/ Odpowiedz Link Zgłoś
em_es o, fajna strona, warto poczytać :) 19.07.06, 11:53 ja estragon bardzo lubię, więc do wielu rzeczy mi pasuje, np. rosół bez odrobiny estragonu jest nie do przyjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: :-) no i ogórki:-)) n/t 19.07.06, 12:08 Do kurczaka w estragonie... Jest takie danie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: :-) no i ogórki:-)) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:45 sledzie solone , w oleju, prezsypuje estragonem i grubo mielonym czarnym pieprzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miquel6 Re: :-) no i ogórki:-)) n/t IP: *.manbw.dk 20.07.06, 11:59 Estragon daje sie najczesciej do zielonch salad. Dla przykladu zawsze jest podawany w Grecji,Francji i Hiszpani. Ja sam uzywam estragon od wielu lat ale tylko do salad. Zielona salata,pomidory,ogorki,papryka,feta ser,oliwki,seler posypujesz estragonem. Wymieszasz i polejesz delikatnie olejem oliwkowym i octem z bazylika. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Do wszystkiego co może spowodować problemy 20.07.06, 12:10 gastryczne, do potraw ciężkostrawnych, mięs itp. Odpowiedz Link Zgłoś