magdalena2lbn 05.08.06, 19:15 Polecasz Casis.......a wyszukiwarka nie chce mi pomóc. Czy moge liczyć na Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 jeśli qubraq się nie odezwie, zerknij sobie tu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:22 www.kuchnia.bytow.pl/index.php?menu=czytaj&nr=4715 cassis to likier z czarnych porzeczek Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Do qubraq'a 05.08.06, 21:31 Leda jestes wspaniala.Usmiecham sie do Ciebie naokoło glowy. Chcialam sama znależc,ale nie udalo sie. Dziekuje bardzo za przepis. .....uderz w nożyce,a stół się odezwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 aa, bo qubraq jedno "s" zgubił w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:03 słowie cassis i wyszukiwarka się Tobie zbuntowała. Życzę powodzenia w procesie likierowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: aa, bo qubraq jedno "s" zgubił w 05.08.06, 22:50 Likier bedzie sie robił w lublinie....gdybys miala niedaleko to zapraszam na degustacje....tylko kiedy? Przeczytalam dokladnie krok po kroku i stwierdzam,ze predko to nie bedzie gotowe.....długo sie przegryza i nabiera mocy :-) Z opisu qubrq'a wiem ze bedzie piekny kolor,a dodatkowo zmobilizowal mnie fakt posiadania od niedawna pieknych malusienkich kieliszkow do likierów. Zaczynam w poniedzialek od kupienia czarnej porzeczki i spirytusu "mlodziezowego",bo "dorosły " i cala reszte mam. Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 do Lublina mam daleko, ale melduję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:09 za pół roku (wtedy mniej więcej likier powinien być gotowy do degustacji:):) ). Dobra rozgrzewka w zimie;). Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: do Lublina mam daleko, ale melduję się 05.08.06, 23:56 Serdecznie zapraszam,trzymam Cie za slowo i juz sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 w takim razie zastukam w okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 00:27 stycznia :-). Mam nadzieję, że jakiś kieliszek przetrwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
businessangel cassis + szampan = kir royal 06.08.06, 00:54 cassis + wino musujące = kir Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Do qubraq'a 06.08.06, 01:00 magdalena2lbn napisała: > Polecasz Casis.......a wyszukiwarka nie chce mi pomóc. > Czy moge liczyć na Ciebie ;-) > Magda przebacz bylem na spotkaniu forumowym "Przy kuchennym Stole" sekcji warszawskiej i nie widzialem Twojego wątku - oczywiście literówka moja: cassis a nie casis: www.google.com/search?hl=pl&q=cassis&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Przepraszam Amdrzej Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Do qubraq'a 06.08.06, 13:03 Po tak sympatycznej wymianie zdań zaluje,ze dzisiaj nie jest poniedzialek i nie moge przebierac na rynku w koszach z owocami. Dzieki wszystkim 3 osobom,ktore sie odezwały...zastanawiam sie jak kiedys ludzie zyli bez komputera......:-) Odpowiedz Link Zgłoś