Dodaj do ulubionych

Restauracja Carska-pieklo na ziemi

IP: *.mynow.co.uk 12.08.06, 15:01
Nie moge znalesc slow na ta restauracje w Bialowiezy.Chcialam tam miec
slub.Dwa tygodnie przed slubem szantazowano mnie o pieniadze.Dano mi liste
jedzenia ,ktorego nawet nie chcialam bez podania nawet cen za to jedzenie.Na
pytanie o ceny dostalam odpowiedz ze to nie moja sprawa.Kompletnie
zignorowano wszelkie wczesniejsze ustalenia.Wlascicielka szyderczo
stwierdzila:jak nie bede miec slubu to tragedi nie bedzie.To tylko przyklad
tego co spotkalo mnie w tym miejscu.TA RESTAURACJA TO PIEKLO NA ZIEMI!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi IP: *.aster.pl 12.08.06, 16:34
      > Wlascicielka szyderczo stwierdzila:jak nie bede miec slubu to tragedi nie bedzie

Ojej, nie chciała ci dać ślubu w restauracji, no coś takiego!!! pogniewaj się i
      idź wziąc ślub w USC
    • pij.mleko Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi 13.08.06, 01:37
      No i skad ta ironia?? Z wrodzonego prostactwa czy moze z zazdrosci, ze ktos
      chcial miec slub troche bardziej orginalny i w przyjemniejszym miejscu??
      • Gość: emaliowa Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi IP: 83.238.174.* 13.08.06, 07:54
        Kiedy z tego co autorka wątku pisze miejsce wcale nie było przyjemne,więc gdzie
        tu zazdrość.
    • Gość: kika2705 Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:02
      nie wiem, czy to odpowiednie forum na tego typu kwestie i mam nadzieję, że nie
      jest to czarny PR. Ale jeśli już, to oczywiście współczuję i tez zupełnie nie
      rozumiem tych szyderstw frustratów powyżej. Natomiast, gdzieś zapewne masz umowę
      z właścicielem tej restauracji, bo to rozwiązuje część kłopotów. Ta restauracja
      jest niewątpliwie potwornie droga (przyzwoity obiad dla jednej osoby 150-200zł),
      choć znajduje się na prawdziwym krańcu świata. Ceny iście światowe, ale wystrój,
      jedzenie i obsługa (męska, chłopaki wyglądający jak rosyjscy łyżwiarze figurowi)
      wspaniałe. Najfajniejsze jest to zderzenie – głuszy puszczy i elegancji (trochę
      kiczowatej jak stylizowany samowar) carskiej Rosji.
    • nimeska Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi 13.08.06, 14:33
      ale chodzi ci o to ze nie moglas tam zrobic ceremoni slubnej czy imprezy
      weselnej ? bo przyznam szczerze ze nie zrozumialam do konca o co ci chodzi.
      Wg mnie narzekasz na restauracje wiec wnioskuje ze chodzili ci o impreze weselna
      po slubie w USC czy kosciele.
      Jesli chcesz ostrzec innych przeyszlych malzonkow zajrzyj na F slubow i wesel,
      tam ta info sie im na pewno przyda.

a swoja droga bardzo ci wspolczuje, szkoda ze miejsce ktore sobie upatrzylas na
      najpieknieszy dzien Twojego zycia okazal sie wielka pomylka

zycze ci powodzenia
      pozdrawiam
      A
      • Gość: abk Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi IP: 81.215.86.* 13.08.06, 16:21
        chyba rzecz nie w tym czy to ma byc slub, wesele czy stypa, ale w jaki sposob
        zostal potraktowany klient. totalny brak profesjonalizmu i prostackie obycie ze
        strony wlascicieli. a pierwsze komentarze swiadcza wylacznie o tym, ze
        niektorzy wciaz jeszcze zyja w klimacie SKLEPU Laskowika - stoj kolego lub
        ewentualnie popros ;) coz sie potem dziwic, ze popeerelowskie chamstwo wciaz ma
        sie dobrze, skoro klient jest niewymagajacy i jak mu pluja w twarz to udaje, ze
        deszcz pada.
        swietnie, ze dziewczyna naglasnia sprawe. im wiecej bedzie sie o
        takich "firmach" mowic tym lepiej dla potencjalnych klientow. konkurencja na
        szczescie jest spora i nie spi ;)
        • Gość: jackk3 Re: Restauracja Carska-pieklo na ziemi IP: *.abhsia.telus.net 14.08.06, 04:30
          Popieram calkowicie! Do wiekszosci powyzej, czy was 'powalilo'? Czy Wy wiecie
          co to jest usluga? Dziewczyna placi i wymaga! Koniec, kropka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka