illiterate 30.09.06, 22:15 Gdzie kupic? Specjalne formy do tart o duzej srednicy i koniecznie z wyjmowanym dnem? Przegladarka uparcie nic nie wypluwa :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris-ek Re: Formy do tart 30.09.06, 22:25 baking-pans.kaiserbakeware.com/Quiche-Pans.html Kaiser ma 11-calowe. Te do tart nie maja wyjmowanego dna. Musisz kupic do quiche. Jakosciowo polecam. Mam dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Formy do tart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 06:34 Bywają w Lidlu, niestety nienajwiększe, trzeba śledzić ich ofertę na stronie int.-poniedziałek ,czwartek-szybko znikają. Srednica dna 23cm, Zenkera, dno wyjmowane, szklane.-cena atrakcyjna ok. 20 zł. Widziałam też tę serię(tarta, keksówka , tortownica) w którymś hiperze (skleroza)-nie wiedzieć czemu 2 razy drożej Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Formy do tart 01.10.06, 22:30 Poluje na te w Lidlu od wakacji chyba, kiedy byly tam ostatni raz (nie zalapalam sie). Te z portalu angielskiego sa dla mnie za drogie - udalo mi sie zreszta znalezc podobne w cenie w Polsce, za - hehe - 90 zl. Zaczajam sie na Lidla wiec - chyba nie mam wyboru :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Formy do tart 01.10.06, 22:50 A może taka będzie dobra: barmarket.pl/catalog/product_info.php?cPath=185_209&products_id=927 lub trochę mniejsza: barmarket.pl/catalog/product_info.php?cPath=185_209&products_id=926 :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Formy do tart 01.10.06, 22:51 Wielkie dzieki :) Jesli Lidl nie zaneci zadna oferta przed swietami (a powinien), to kupie te, chociaz szukam O 30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Formy do tart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 06:05 mogę Ci pomóc zapolować na lidlową, mam go rzut beretm, akurat po drodze spaceru z psem i godzina tez pasuje:)-warszawa? Zaopatrzyłam juz wszystkich krewnych i znajomych królika:P Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Formy do tart 02.10.06, 12:58 Och, byloby bosko! Oferty lidla sprawdzam co tydzien, na razie nie zapowiadaja. Odezwe sie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
jabberwock Re: Formy do tart 02.10.06, 15:31 g=jabberwock Daj znać ile i jakie, nie będzie problemu z odbiorem? Bielany. Jak upoluję , to się odezwę, w czwartkowej gazetce niestety nie ma (na przyszły tydzień), chociaż oferta "kuchenna". Rzadko zaglądam na pocztę gazetową, ale zawiążę sobie supełek, ku pamięci:) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Formy do tart 02.10.06, 16:34 Dzieki - jakby co, bede krzyczec na forum. Sprawdzam www.lidl.pl, wiec bedzie wiadomo na tydzien z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.sam Re: Formy do tart 02.10.06, 21:43 Krzycz, krzycz bo mnie tez sie przyda taka forma. Odpowiedz Link Zgłoś