Dodaj do ulubionych

Punkty Knorr i Hellmanns!!!!!

30.09.06, 22:59
Zbieracie punkty Knorr i Hellmanns na porcelanę Villeroy Boch? Ja zbieram
Obserwuj wątek
    • Gość: siemasz Re: Punkty Knorr i Hellmanns!!!!! IP: *.nap.wideopenwest.com 01.10.06, 08:03
      -a kogo to?
    • salimis Re: Punkty Knorr i Hellmanns!!!!! 01.10.06, 08:58
      Ja przestałam co kolwiek zbierać po tym jak kilka lat temu z okazji nie pamiętam
      juz jakiej ,odbył się festyn dla pracowników.Jako że nasz tak jak i inne zakłady
      o branży spożywczej przejął znany szwajcarski koncern, zjechało sie mnóstwo
      ludzi.Nie powiem, bo organizator zapewnił dobrą zabawę były różnorodne
      konkursy-gdy się je zaliczyło dostawało się jakieś maskotki, gadżety, koszulki i
      takie tam drobiazgi.Były także za nie punkty, których odpowiednia ilość
      pozwalała na wzięcie udziału w losowaniu nagrody głównej czyli wycieczki za
      granicę. Całość prowadził znany prezenter telewizyjny.Zaproszony był także
      zespół Lady Pank który dał godzinny koncert.Na koniec imprezy były wspaniałe
      fajerwerki połączone z muzyką między innymi Vangelisa.A w czym tkwi problem? Gdy
      doszło do losowania nagrody głównej(wszyscy oczekiwali w napięciu),okazało sie
      że nagroda przypadła nie zwykłemu pracownikowi tylko jakiejś pani z bióra czy
      też na wyższym stanowisku.Musielibyście widzieć twarze pozostałych.Dla plebsu
      ochłapy a dla szlachty rarytasy.Powiem szczerze że nikt nie uwierzył w przypadek.
    • a763 Re: Trafił mnie...(((n/t 04.11.06, 21:00
      mam pytanko - masz może trochę punktów na zbyciu?
    • Gość: Anty talent Re: Punkty Knorr i Hellmanns!!!!! IP: 212.2.99.* 04.11.06, 23:39
      Mnie zirytował- bióro-jejku. I zbieram punkty od tygodnia bo się o nich
      dowiedziałam z forum
    • izuka1 Re: Punkty Knorr i Hellmanns!!!!! 05.11.06, 18:43
      Witajcie,
      bardzo ładne talerzyki ale marnie mi wychodzi zbieranie :( mam na 3/4
      talerza... gdyby ktoś miał punkty, a nie zbiera to bardzo chętnie przyjmę -
      ewentualnie na coś wymienię...

Pozdrawiam!
      • Gość: ewb11 Re: Punkty Knorr i Hellmanns!!!!! IP: *.chello.pl 05.11.06, 20:54
        Zbierałam. Właśnie odebrałam talerz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka