Dodaj do ulubionych

pieczenie lososia w rekawie

IP: *.tele2.pl 27.03.03, 11:33
co by tam do niego wrzucic? Skropie cytryna plus pieprz i troszeczke soli.
Ale moze cos jeszcze dodac...?
Obserwuj wątek
    • Gość: gekon Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.anlai.com 27.03.03, 11:39
      Nigdy.
      Koperek, koniecznie!
      • Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.tele2.pl 27.03.03, 11:53
        koperek zdecydowanie, ale potem. Juz na upieczony.
    • Gość: kluba1 Re: pieczenie lososia w rekawie? IP: *.we.client2.attbi.com 27.03.03, 12:05
      A dlaczego w rekawie?????????????????????????????????
      • Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie? IP: *.tele2.pl 27.03.03, 12:19
        Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> A dlaczego w rekawie?????????????????????????????????

bo rekaw do pieczenia jest fajowy. Pieke w nim miesa i ryby, nie trzeba
        tluszczu, choc i tak uzywam tylko oliwy. Rekaw zatrzymuje tzw soki;-)
        • Gość: kluba1 Re: pieczenie lososia w rekawie?/do kaska IP: *.we.client2.attbi.com 27.03.03, 20:47
          Gość portalu: kaska napisał(a):

> Gość portalu: kluba1 napisał(a):
          >
          > > A dlaczego w rekawie?????????????????????????????????
          >
          > bo rekaw do pieczenia jest fajowy. Pieke w nim miesa i ryby, nie trzeba
          > tluszczu, choc i tak uzywam tylko oliwy. Rekaw zatrzymuje tzw soki;-)
          Kaska, a co to jest ten rekaw? Z czego to jest zrobione? Czy to samam
          wymyslilas? Czy to tlko do ryby???????????????????????????????Zafascynowalas
          mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie?/do kaska IP: *.tele2.pl 28.03.03, 15:34
            Gość portalu: kluba1 napisał(a):

Z czego to jest zrobione? Czy to samam
            > wymyslilas? Czy to tlko do ryby???????????????????????????????Zafascynowalas
            > mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))))))))))))

Idziesz do sklepu i zamaist folii prosisz o erkaw do pieczenia. To takie cos ze
            specjalnego rodzaju folii jakeijs ze spinaczami, ktore powoduje ze np schab
            pieczony nie jest suchy, wychodzi genialny pieczony kurczak no i ryba tez.
            Mozesz wcale nie uzywac tluszczu ale mozesz posmarowac oliwa czy an lososia
            polozyc wiorki amsla. Sprobuj!
            • felicia FOLIA 29.03.03, 09:35
              Wreszcie udałam się do kuchennej szuflady i przeczytałam. Taka folia, którą
              mam, nazywa się PIEKARNIK FOLIOWY:)))
    • Gość: k3 Re: pieczenie lososia w rekawie IP: 195.109.94.* 27.03.03, 12:23
      ja lososia nigdy nie skrapiam cytryna i nie daje tez pieprzu.
      Za to duza ilosc bazylii, oregano i korperku, odrobina soli, ale nie za duzo,
      zeby losos nie tracil swego delikatnego smaku.
      Smacznego
      • Gość: kanuk Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 06:25
        gesta slodka smietana zalac przed pieczeniem, potem posypac koperkiem. jesc.
        • felicia Tajemnica rękawa 28.03.03, 08:43
          Jak się domyślam, rękaw to jest folia do pieczenia:))) Rzeczywiście piecze się
          w niej elegancko i smacznie. Ja tak głównie przyrządzam mięsa.
          Do łososia wypróbowałam dodatek rozmarynu. Pasuje bardzo. Można też kapnąć
          białego wina. No i biały pieprz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka