Gość: kaska IP: *.tele2.pl 27.03.03, 11:33 co by tam do niego wrzucic? Skropie cytryna plus pieprz i troszeczke soli. Ale moze cos jeszcze dodac...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gekon Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.anlai.com 27.03.03, 11:39 Nigdy. Koperek, koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.tele2.pl 27.03.03, 11:53 koperek zdecydowanie, ale potem. Juz na upieczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: pieczenie lososia w rekawie? IP: *.we.client2.attbi.com 27.03.03, 12:05 A dlaczego w rekawie????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie? IP: *.tele2.pl 27.03.03, 12:19 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > A dlaczego w rekawie????????????????????????????????? bo rekaw do pieczenia jest fajowy. Pieke w nim miesa i ryby, nie trzeba tluszczu, choc i tak uzywam tylko oliwy. Rekaw zatrzymuje tzw soki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: pieczenie lososia w rekawie?/do kaska IP: *.we.client2.attbi.com 27.03.03, 20:47 Gość portalu: kaska napisał(a): > Gość portalu: kluba1 napisał(a): > > > A dlaczego w rekawie????????????????????????????????? > > bo rekaw do pieczenia jest fajowy. Pieke w nim miesa i ryby, nie trzeba > tluszczu, choc i tak uzywam tylko oliwy. Rekaw zatrzymuje tzw soki;-) Kaska, a co to jest ten rekaw? Z czego to jest zrobione? Czy to samam wymyslilas? Czy to tlko do ryby???????????????????????????????Zafascynowalas mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: pieczenie lososia w rekawie?/do kaska IP: *.tele2.pl 28.03.03, 15:34 Gość portalu: kluba1 napisał(a): Z czego to jest zrobione? Czy to samam > wymyslilas? Czy to tlko do ryby???????????????????????????????Zafascynowalas > mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))) Idziesz do sklepu i zamaist folii prosisz o erkaw do pieczenia. To takie cos ze specjalnego rodzaju folii jakeijs ze spinaczami, ktore powoduje ze np schab pieczony nie jest suchy, wychodzi genialny pieczony kurczak no i ryba tez. Mozesz wcale nie uzywac tluszczu ale mozesz posmarowac oliwa czy an lososia polozyc wiorki amsla. Sprobuj! Odpowiedz Link Zgłoś
felicia FOLIA 29.03.03, 09:35 Wreszcie udałam się do kuchennej szuflady i przeczytałam. Taka folia, którą mam, nazywa się PIEKARNIK FOLIOWY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Re: pieczenie lososia w rekawie IP: 195.109.94.* 27.03.03, 12:23 ja lososia nigdy nie skrapiam cytryna i nie daje tez pieprzu. Za to duza ilosc bazylii, oregano i korperku, odrobina soli, ale nie za duzo, zeby losos nie tracil swego delikatnego smaku. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: pieczenie lososia w rekawie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 06:25 gesta slodka smietana zalac przed pieczeniem, potem posypac koperkiem. jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Tajemnica rękawa 28.03.03, 08:43 Jak się domyślam, rękaw to jest folia do pieczenia:))) Rzeczywiście piecze się w niej elegancko i smacznie. Ja tak głównie przyrządzam mięsa. Do łososia wypróbowałam dodatek rozmarynu. Pasuje bardzo. Można też kapnąć białego wina. No i biały pieprz. Odpowiedz Link Zgłoś