nisar 30.10.06, 14:53 do spaghetti. Co mogę z tym zrobić? Zapiekanki? Nic innego nie przychodzi mi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: :) 30.10.06, 15:03 No to zrób zapiekankę i wyślij na adres: yavorius@gazeta.pl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: :) 30.10.06, 15:13 No ale jaką zapiekankę??? Chlebek tostowy smarowany masłem czosnkowym, na to trochę sosu i żółty ser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria244 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:15 a moze pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Została mi mała miseczka sosu 30.10.06, 15:01 ja wszystko wpycham do zamrazalnika;) bo nie lubie zjadac 'na sile'. zaopatrzylam sie w takie malutkie pojemniczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Została mi mała miseczka sosu IP: *.ip.fastwebnet.it 30.10.06, 16:21 Poddus w tym sosie kilka plasterkow miesa, np kury lub indyka dodajac ciut wody i ziol do drobiu. dus na bardzo wolnym ogniu. Na sam coniec pod przykryciem poloz kilka plastrow mozzarelli i posyp oreganem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: Została mi mała miseczka sosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:51 Witaj,możesz zrobić wieksze placki ziemniaczane i polać każdy sosem.Możesz również poddusić troche pieczarek pokrojonych i dodać do sosu,tym również możesz polać na każdy placek.Tak samo możesz podać z kaszą,makaronem,kluskami,ryżem i kluskami kładzionymi.Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 a co to za sos? 30.10.06, 22:06 Bo to trochę tak, jakbyś napisała, że zostało Ci trochę dodatków do kanapek... Odpowiedz Link Zgłoś