annasza33 02.11.06, 17:17 pewnie wszyscy znacie ale co mi tam, zadebiutuję na forumie :> przepis izdjątka baaaaaardzo proste w wykonaniu i pyszne! dzieci się ślinią na sam widok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annasza33 placki gryczane 02.11.06, 17:20 też uwielbiam Smacznego! ja w ogóle jestem pies na placki, kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
psychogirl Re: placki gryczane 02.11.06, 17:40 Twoje placki gryczanet to rewelacja! To przez nie powstało to forum :o) Odpowiedz Link Zgłoś
annasza33 Re: placki gryczane 02.11.06, 17:57 psychogirl napisała: > Twoje placki gryczanet to rewelacja! > To przez nie powstało to forum :o) <spłoniła się i spaliła> :DDD u la la Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 placki z cukinii i sera fety 02.11.06, 17:53 znowu wstawię z galerii moja produkcję fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,43952809,43952809.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lirio placki ze szpianku i brokułów 02.11.06, 20:23 Placki ze szpinaku: opakowanie szpinaku rozmrozić, odlać wodę, dodać sól, jajko, pieprz, czosnek i mąki tak aby otrzymać plackową konsystencję, smażyć na oleju, podawać ze śmietaną (kwaśną). Placki z brokułów - ugotowane brokuły rozgnieść widelcem dość drobno, dodać jajko, odrobinę bułki tartej, panierować w tartej bułce i smażyć na maśle - czasami się rozwalają. Podawać ze śmietaną z czosnkiem. Oba rodzaje placków można posypać wysmażonym na skwareczki boczkiem, posypać świeżymi ziołami, prażonym na suchej patelni słonecznikiem lub podać z sosem tzatziki. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia placki kurczakowo - pieczarkowe 02.11.06, 23:14 40 dag kurzego biustu 20 dag pieczarek 2 cebule 4 jajka sol, pieprz, vegeta dla tych co musza :) Lekko zmrozone piersi pokroic w drobniutka kosteczke, pieczarki zetrzec na tarce o duzych oczkach, cebule zetrzec na trace do ucierania ziemniakow. Wszytsko wymieszac, posolic, popieprzyc, wbic 4 jaja, wyrobic i odstawic, aby nabralo mocy urzedowej. Mozna dodac siekanej natki pietrzuszki. Smazyc na rumiano jak placki ziemniaczane. Odpowiedz Link Zgłoś